Кейс на потенцію з профітом $8679 на офері Erosen по ruEU | OMNI CPA 

Кейс на потенцію з профітом $8679 на офері Erosen по ruEU | OMNI CPA 

Представляємо вам кейс від партнера прямого рекламодавця по нутрі OMNI CPA. У цьому матеріалі ви дізнаєтеся, як ефективно лити трафік на адалт-офер Erosen з Facebook Ads на російськомовну аудиторію в Європі. 

☝️ І цей кейс примітний тим, що дасть вам загальне розуміння як лити і масштабувати зв’язку протягом 8 місяців!

Нижче наш партнер розповів про вибір офера і ГЕО, створення креативів і лендінгів, оптимізацію та масштабування кампаній. Якщо ви хочете підвищити свої навички в роботі з адалтом з FB – рекомендуємо дочитати до кінця. 

Основна інформація: 

  • Офер: Erosen
  • Тематика: Потенция
  • CPA-мережа: OMNI CPA
  • Джерело трафіку: Facebook ADS
  • Період проливу: 02.12.2023 – 19.08.2024
  • ГЕО: ruEU
  • Витрачено: ≈ $14 000
  • Отримано: = $22 679 
  • Прибуток: ≈ $8 679 
  • ROI: ≈ 61,9%

Середня ціна ліда за весь період ± $7. Перші тести офера почалися в грудні 2023 року, потім із різною інтенсивністю офер лився протягом 8 місяців. Сильного масштабування ця зв’язка не полюбила, тому практично весь пролив пройшов на невеликому бюджеті, про що докладніше поговоримо нижче. 

А поки що прикріпимо статистику з партнерки за кожен місяць: 

Грудень-січень:

статистика з OMNI CPA відгуки

Лютий-березень:

статистика з OMNI CPA відгуки

Квітень-травень: 

статистика з OMNI CPA відгуки

Червень-липень:

статистика з OMNI CPA відгуки

І шматочок серпня: 

статистика з OMNI CPA відгуки

Критерії вибору офера та ГЕО

На початку грудня до мене звернувся мій старий знайомий @Dima_OmniCPA, який тепер працює менеджером у партнерській програмі OMNI CPA. Він розповів, що ця ПП пропонує офери для російськомовної аудиторії в Європі та гнучку модель оплати за аппрув залежно від апсейлу. Забігаючи наперед, зазначу, що середня виплата за весь період склала $58,3 за апрув.

Офер Erosen був обраний з кількох причин:

  • Досвід у вертикалі потенції. Я працюю з цією нішею близько 5 років у різних ГЕО і маю значний досвід.
  • Новий ринок. З російськомовною аудиторією Європи раніше не працював, але виник інтерес протестувати цей сегмент.
  • Переваги мови. Створювати креативи знайомою мовою простіше, особливо коли потрібно обійти алгоритми модерації та донести повідомлення до користувача.

Крім того, таку співпрацю я знайшов перспективною, оскільки останніми роками російськомовна аудиторія в Європі тільки зростає. 

Креативи, заголовки та лендинги

За період кампанії було протестовано понад 150 різних креативів, які можна поділити на чотири основні категорії: лайт і хард відео, лайт і хард статика. Розповім детальніше про кожну категорію і поділюся результатами. Почнемо із зображень. Ось приклади лайт креативів:

креативи на адалт

Ці креативи були простими і зрозумілими: привертали увагу ЦА, містили текст, що закриває їхні болі, і заклик «безкоштовно». Вони добре працювали спочатку, приводячи ліди по $3-4, але швидко вигорали. Їм на зміну прийшли сміливіші, ідея яких була запозичена з SPY-сервісів.

Важливе спостереження! Мабуть FB лояльний до ру матюків і сміливіші креативи успішно проходили модерацію і спочатку приносили дешеві ліди з поступовим подорожчанням у процесі відкручування. 

Ось приклади найбільш вдалих: 

креативи на адалт

Загальна проблема всіх зображень полягала у швидкому вигорянні і, як наслідок, зростанні вартості ліда. Я вирішував цю проблему за допомогою унікалізації: створював понад 150 різних варіантів картинок за допомогою нейромереж (Shadewroom, Adobe Firefly) і дублював адсети. Це допомагало на деякий час, але потім ефективність знову знижувалася, і я переключився на відеокреативи.

Почнемо з лайт-відео. Усі відеокреативи створювалися за допомогою нейромережі Heygen, яка перетворює фотографію на реалістичний аватар. На той момент вона дозволяла безплатно створювати по шість 30-секундних роликів з кожного акаунта. Зараз цього вже немає і всередині нейромережі з’явилася модерація на слова на кшталт «прилад» або «дружок». Вихід знайшовся швидко – озвучуємо білий текст, а потім накладаємо потрібну озвучку зверху. Якість, звісно, залишала бажати кращого, але як показала практика – цього було достатньо.

Лайт відео являли собою згенеровану дівчину, озвучену в Heygen. Використання російської мови дало нам змогу ефективно донести повідомлення до аудиторії. Ось приклади:

Згодом вартість лідів почала зростати, і ми перейшли до сміливіших відеокреативів. Замість статичного фону використовувалися динамічні елементи, які привертали увагу аудиторії. Важливу роль відігравала голова, що говорить, яка фокусувала на собі увагу і приховувала найбільш чутливі моменти. Такі креативи проходили модерацію з деякими труднощами, але приносили високий CTR до 60% і ліди по $2-3. На тривалій дистанції вони показали найстабільніший результат. Ось приклади хард крео:

З приводу прелендингів. На старті було використано три сторінки. Протягом кампанії протестували ще близько десяти лендингів із різними підходами:

  • Адалтний підхід;
  • Медичний підхід;
  • Комбінований адалт + мед.

Я також експериментував із контентом: міняв зображення, гіфки, текст і писав авторські тексти. У підсумку найкращий результат показав один з адалтних стандартних лендингів ПП. Ось приклади:

ленди з OMNI CPA

Третій лендінг із «Woman’s Secret» показав найкращі результати.

ленди з OMNI CPA

Резюмуючи, використання різноманітних креативів і постійне тестування дали змогу знайти найефективніші стратегії для зниження вартості ліда і підвищення конверсії. Рекомендую приділяти особливу увагу унікалізації контенту та адаптації підходів залежно від реакції аудиторії.

Запуск кампанії, сетап і тест

Щодо сетапу – використовувалися King-акаунти + автореги, трекер Keitaro і клоакінг від IMKLO. Кампанії запускалися стандартно:

  • Бюджет на кампанію (CBO): $35-40
  • Кількість адсетів: 5-10, кожен з унікальним креативом
  • Вікова група: 40-45+
  • Плейсменти: стрічки Facebook та Instagram

На тестування було запущено два акаунти з різними підходами – відео та картинки. Обидва показали непогані результати на старті, причому найдешевші ліди приходили з відео – по $2-3. Картинки стартували гірше, і надалі основний трафік йшов саме через відео. Детальніше про креативи і підходи описано раніше.

У деяких випадках залишали в плейсментах тільки Facebook, що підвищувало вартість трафіку, але покращувало його якість. Таргетинг на російськомовну аудиторію здійснювався шляхом вибору мов RU, UA, KZ.

Таргетинг за країнами змінювався в процесі. Спочатку була тільки Німеччина, після додано країни Балтії (Естонія, Литва, Латвія), також трафік запускався на широку на всі ГЕО, доступні на оффері. 

Загальні спостереження:

  • Широкий таргетинг знижує CPM, отже, вартість ліда, але може негативно впливати на апрув.
  • Німеччина показала найстабільніші та найкращі результати.
  • Естонія та Литва посіли друге місце за ефективністю.
  • Польща дала багато дешевих лідів, але низький аппрув.
  • Італія, Франція, Португалія мали низьку присутність ЦА, знижували загальний CPM, але ліди були дорогими і нечисленними.

Зрештою фокус був зміщений на Німеччину, Естонію та Литву, які показали найкращі результати за співвідношенням ціни ліда/апрува.

Резюме: ретельне тестування й оптимізація геотаргетингу дали змогу поліпшити показники кампанії та зосередитися на найприбутковіших ГЕО.

Оптимізація та масштабування кампаній

Певною мірою пошук дешевших лідів і ГЕО, що конвертять, вже описано вище. По суті в цьому і полягав процес оптимізації. Додатково можна тільки згадати базові дії з відсіювання лендінгів і креативів на основі їхніх показників під час роботи. У підсумку було залишено один лендінг (показано вище), а серед креативів обрано найефективніший шаблон – розповідь дівчини на тлі 18+ відео, на основі якого створювалися унікальні варіанти.

Масштабування цієї зв’язки виявилося непростим завданням через специфічність і розмір аудиторії. При застосуванні стандартних методів масштабування, таких як поступове збільшення бюджету або ручна ставка, вартість ліда швидко і значно зростала. Були спроби запустити кампанію з денним бюджетом $250 в акаунті, який раніше давав ліди по $5-6 за бюджету $50 на день. Однак вартість ліда збільшувалася пропорційно бюджету – у 5 разів.

Я дозволяв кампанії працювати кілька днів намагаючись досягти оптимізації, але це не принесло значних результатів. Найбільш ефективним алгоритмом стало:

  • Запуск кампаній із денним бюджетом $40.
  • Збільшення бюджету до $60 в успішних акаунтах.
  • Відключення дорогих адсетів.
  • Одночасна робота з 1-2 акаунтами (збільшення кількості акаунтів призводило до значного зростання CPM).

Таким чином, вдалося продовжити ефективність зв’язки більш ніж на півроку.

Скріншоти статистики з кабінету FB: 

ленди з OMNI CPA
ленди з OMNI CPA
статистика заливу на OMNI CPA
статистика заливу на OMNI CPA
статистика заливу на OMNI CPA
статистика заливу на OMNI CPA
статистика заливу на OMNI CPA

Головні висновки та рекомендації

Російськомовна аудиторія в Європі активно купує нутру так само, як і на батьківщині. Головне – знайти правильний підхід і оптимізація кампаній.

Порада щодо роботи з OMNI CPA: зверніть увагу на показник «Бажаний чек». Менеджер надасть необхідні цифри для кожного ГЕО. Рекомендується встановлювати значення згідно з його рекомендаціями, оскільки це суттєво впливає на підсумковий апрув.

Під час запуску кампаній у ніші адалту раджу сфокусуватися на глобальному вирішенні чоловічих проблем, пов’язаних з ерекцією, а не тільки на збільшенні розміру або збільшенні часу статевого акту. Це приверне більш усвідомлену аудиторію, налаштовану на вирішення своїх проблем, а не просто на короткострокове задоволення. Така аудиторія з більшою ймовірністю підтвердить замовлення і викупить продукт.

—————————————————————————————————————————

В OMNI CPA ви знайдете всі популярні категорії нутри. Пишіть нашим менеджерам: @Dima_OmniCPA, @Emily_omni, @Yana_omni, @JaneOmni — підберемо, що-небудь цікаве.

Також ми перезапустили наш Telegram-канал и Instagram. Будемо раді вашій підписці! Усім профітних заливів. Реєструйтесь в OMNI CPA і отримуйте готові воронки під залив нутри. Зробимо наступний кейс разом? 

0
Підписуйся