Кейс новачка: $5 000 за 2 тижні з Moonstar Network та Traffis на криптоворонці під Іспанію

Кейс новачка: $5 000 за 2 тижні з Moonstar Network та Traffis на криптоворонці під Іспанію

Останнім часом кейси по роботі з крипто оферами виходять часто, але в більшості вони стосуються досвідчених вебів або великих команд. Сьогодні у нас історія новачка, який не побоявся зайти в конкурентне tier-1 ГЕО і за 11 днів заробив більше $5 000. 

ГЕО: Іспанія
ПП: Moonstar
Період зливу: 4.08.23 — 25.08.23
Джерело трафіку: Facebook
Модель оплати: CPA
ROI: 107%

Офер Moonstar та сетап

Арбітражник варився в ніші всього кілька місяців, але сміливо погодився попрацювати з Іспанією, де ліди на крипту можуть коштувати $50-100+. Moonstar узгодили ставку в $900 за моделлю CPA. 

Для заливу веб обрав Facebook, закупив стандартні фарми та автореги. Стабільність спенду забезпечувала українська платіжка AdPay. Також використовувався мультитул Traffis, де є бібліотека крипто прелендів, вбудована клоака, PWA-прілки та багато інших корисних фіч. 

Таргет налаштовували на чоловіків та жінок 35-65 років. Плейсменти стандартні: стрічка Facebook та Instagram. Кампанії запускали з оплатою за ліди, націлювалися лише на мобільну аудиторію. 

Воронка заливу на криптовалюту

У креативах баєр використовував новинний підхід. Вони одразу дали хорошу ціну на ліди і гарний конверт. Подібні статичні промо виглядають лайтово, але ефективно роблять свою справу, що підтверджують кейси Moonstar. 

moonstar network кейс

Для прогріву аудиторії та подовження строку життя крипто воронки, арбітражник використовував преленд з селебним підходом. На преленді іспанцям розказували про новий проект місцевої бізнес-леді, який дозволить заробити мільйони. 

На ленді Moonstar користувачі бачили стандартну сторінку з описом сучасного програмного забезпечення для торгівлі активами, що забезпечує стабільний дохід. В цілому, підхід не можна назвати новим для ES, але він працює. 

moonstar network кейс

Результати роботи з крипто офером Moonstar

За 11 днів активної роботи вдалося отримати 117 лідів, з яких 11 конвертнулися в депозит. CR 9,4% для новачка на конкурентному криптовалютному ГЕО — дуже непоганий результат.

На трафік та розхідну частину витратили ≈$4 800, чистий профіт — $5 110. За ці 2 тижні веб налив 117 лідів, з яких 11 сконвертило. Виплата за CPA на гео Іспанія у Moonstar Network складає 900$. 

moonstar network кейс

Кейс наочно демонструє, що новачки можуть профітно заливати на крипту. Для цього потрібно гарно підготуватися і продумати кожну частину сетапу. Завдяки оптимізації витрат арбітражник зберіг 20% від спенду за рахунок відмови від типових розхідників на користь мультитулу. 

Бонуси

У Traffis веб заощадив на ТДС, сервері, спай-прелендах, клоакінгу, розробці преленда і технарі близько $1 000. Для Facebook він взяв пакет Stalker за $150.

Ще байєр використовував віртуальні картки AdPay, ви можете отримати 15 безкоштовних карток. Зв’яжіться з менеджером AdPay, під час реєстрації та онбордингу вкажіть промокод Moonpay. Якщо вже зареєстровані, надішліть промокод менеджеру підтримки.

Корисні посилання:

Реєструйтесь в Moonstar та отримуйте більше від заливу на крипто-офери!

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0