Нейромережі в нутрі: що вони можуть робити і чи є в цьому сенс?

Нейромережі в нутрі: що вони можуть робити і чи є в цьому сенс?

Нещодавно Midjourney стала безкоштовною (вже ні!) та отримала власний сайт. Тепер більше немає потреби розбиратися з Discord, особливо якщо ви не геймер. Проте ще до цієї новини було помітно, що арбітражники все частіше звертаються до нейромереж. Адже це не лише про прискорення процесів, але й про скорочення витрат на дизайнера. У цьому матеріалі ми розглянемо, що можуть робити нейромережі, як з ними працювати нутра баєру, і чи може з цього щось вийти.

Нагадуємо, що в OMNI CPA ви можете лити інхаус-офери та заробляти набагато більше, адже ми платимо за апсейли. Підключайтеся та лийте трафік разом з нами!

Правила написания хорошого промпта

Якими ж повинні бути промпти для генерації креативу на нутру?

👉 Правило #1. Використовуйте англійську мову. Навіть якщо перекласти свій промпт на англійську через перекладач — результати будуть кращими. Серед усіх перекладачів найкраще обрати Deepl.

👉 Правило #2. Визначте головний об’єкт зображення. Наприклад, банан або людина. І лише після цього додайте деталі: поза, вік, стать, місце розташування, одяг, колір одягу, елементи фону тощо.

👉 Правило #3. Чим більше прикметників, тим краще! При цьому слід уникати надмірної деталізації, оскільки це може заплутати нейромережу. Ніяких заперечень. Тобто не “жінка без зморшок”, а “жінка з гладкою шкірою”.

Як написати промпт для креативу в сфері нутра?

Ті, хто стежить за розвитком нейромереж, знають, що вже зараз можна знайти вакансії у великі компанії на позицію промпт-інженера. Це тому, що це окрема складна наука, від якої безпосередньо залежить кінцевий результат.

Тому в нашому випадку ідеальним рішенням буде почати з використання Chat GPT. Тут ми вирішили спробувати два способи — написати промпт у вигляді тексту з нашими побажаннями та попросити Chat GPT самостійно розібратися на основі креативу зі SPY.

Ось як виглядав наш запит:

запит в ChatGPT на створення промпту для Midjourney

Ось що нам видав Chat GPT (автопереклад):

“Створіть яскраве рекламне зображення для Coradeluz, добавки для зниження гіпертонії в Мексиці. Сцена повинна включати мексиканського лікаря в білому халаті, впевнено працюючого з сучасним медичним обладнанням, включаючи томограф, що сканує пацієнта. На задньому плані виділіть внутрішні процеси в кровоносних судинах, показуючи здорові та заблоковані артерії. Поруч розмістіть монітор серцевого ритму, що відображає стабільний, здоровий пульс. Загальний тон повинен бути заспокійливим і зосередженим на поліпшенні здоров’я, з легким акцентом на мексиканський культурний контекст через зовнішність лікаря та теплу, гостинну атмосферу клініки.”

А ось такий результат ми отримали, використовуючи креатив зі SPY. У якості прикладів ми йому дали креативи з цієї статті про Мексику:

Запит в ChatGPT для Midjourney на основі картинки

“Створіть рекламне зображення, націлене на людей, які страждають від гіпертонії в Мексиці, натхненне успішними рекламними стратегіями. Сцена повинна включати відому мексиканську особистість, одягнену в впізнаваний наряд, впевнено розповідаючу про здоров’я серця та небезпеки нелікованої гіпертонії. Додайте зображення людського серця, артерій та тонометра, що показує небезпечно високий тиск. Фон повинен створювати відчуття професійної та надійної обстановки, наприклад, медичної конференції або телевізійної студії.

Додайте жирний, привертаючий увагу текст іспанською мовою в нижній частині зображення: “¡Descubre el secreto para mantener tu corazón sano y libre de hipertensión! Protege tu vida hoy mismo.”

Впевнись, що кольори яскраві, а загальний тон одночасно настирливий і обнадійливий, спонукаючи глядачів до термінових дій для поліпшення здоров’я серця.”

Власне, давайте протестуємо.

Які нейромережі підходять

Звісно, ми хотіли б показати на прикладі Midjourney, але оскільки вона знову стала платною, давайте підемо туди, де нас люблять і чекають. Багато “нейро-блогерів” радять Leonardo AI як “вбивцю Midjourney”, давайте спробуємо дати їй цей промпт і подивимося, що буде!

Реєстрація стандартна через електронну пошту, для старту нам дають 150 кредитів. Те, що ви бачите на скріншоті нижче, коштує по 24 кредити.

Те, що вийшло за першим промптом: одразу бачимо невеликий дефект з пальцями, надмір червоного кольору, яскраво виражений докторський халат і нереалістичне обличчя лікаря, якого ніхто не знає. Таке в Facebook точно не пройде модерацію!

генерація креативів в Leonardo AI

Те, що вийшло за другим промптом: знову ж таки, надмір червоного кольору і занадто яскраві написи. Таке також не пройде модерацію. А якщо пройде, то потрібно накладати маску на спікера, щоб він був впізнаваним.

генерація креативів в Leonardo AI

Оскільки у нас ще залишилося трохи кредитів, давайте спробуємо виправити кількість червоного кольору та органів.

промпт в ChatGPT

Знову вийшло не дуже. Було прийнято рішення позбутися тези “відомий діяч у Мексиці”, оскільки нічого хорошого з цього не виходить. І більш чітко дати зрозуміти GPT, що червоний колір недопустимий.

генерація креативів в Leonardo AI

Новий і фінальний промпт виглядав так:

промпт з ChatGPT

І ось, що з цього вийшло:

генерація креативів в Leonardo AI

В принципі, отримали досить “білі” варіанти, які можна взяти за основу і далі сфокусуватись на їх доопрацюванні.

Висновки

Зв’язка Chat GPT + Leonardo AI цілком має право на існування та застосування в арбітражі. При складанні промпту бажано відразу задати GPT всі обмеження щодо модерації Facebook. Таким чином вдасться швидше нащупати щось гідне.

А щодо обмежень, які точно не пройдуть модерацію і що тригерить Facebook — можете дізнатися в нашій минулій статті, де ми брали інтерв’ю у тімліда нашого внутрішнього медіабаїнгу.

На цьому все. Реєструйтеся в OMNI CPA і отримуйте готові воронки під залив нутри.

Наші менеджери: Dima, Emily, Yana, Jane, Serhii. Наш Telegram-канал та Instagram. Будемо раді підписці! Всім профітних заливів.

0
Підписуйся