Onlyfans vs класичний арбітраж трафіку: в чому відмінність?

Onlyfans vs класичний арбітраж трафіку: в чому відмінність?

Усім привіт, вирішив я написати ще одну статтю для Палай Медіа — хлопці хороші, тож треба накинути ексклюзивного контенту та розвивати українську спільноту.

Першу статтю можна почитати ось тут:

Як працює Onlyfans агенція: про бізнес на адалт контенті від власника

Сьогодні я хочу поглиблено розібрати дуже важливу тему, яка вже давно хвилює велику кількість людей: чим відрізняється ніша Onlyfans та трафік на адалт від класичного арбітражу трафіку.

Так, я повністю розумію, що, з першого погляду, арбітраж і Онліфанс — два абсолютно непересічні напрямки, які не мають нічого спільного. Але, якщо подивитись на цю ситуацію з іншого боку, то і в Onlyfans, і в адалт є заливка трафіку, і в обох цих напрямках є свої робочі зв’язки.

Однак хочу зазначити одну важливу відмінність: в адалті зв’язки існують і працюють набагато довше. Відповідно, багато читачів цього медіа та мого телеграм-каналу часто задають собі подібне питання. Тому, сьогодні ми детально розглянемо це питання, розберемо все до дрібниць, аби допомогти вам зрозуміти цю тему.

Якщо детальніше розглянути, як проходить моя робота, то у мене є власна команда, відповідальна за налив трафіка, яка демонструє досить високі показники. Зокрема, вони забезпечують приплив від 200 до 300 лідів в день для кожної окремої моделі.

Якщо ж ми говоримо про класичний арбітражний підхід, то, на жаль, досягти таких показників виявляється неможливо — перевірено на практиці. Тому, сьогодні ми детально розберемо, що саме працює в моєму підході, і як саме він працює.

Почнемо з бази: чому Onlyfans бізнес ≠ арбітраж трафіку

Ніша Онліфанс — це не просто платформа, а повноцінна ніша з комплексним підходом до роботи, включаючи багато різних направлень, кожне з яких вимагає уваги та розуміння.

Сьогодні ми зосередимося на двох центральних аспектах цього підходу:

  1. Класичному нагін трафіку — включає привертання нових відвідувачів та збільшення видимості.
  2. Створенні власної команди — допоможе в масштабуванні вашого об’єму доходів.

Цей підхід до масштабування приведе вас до великих результатів швидше і, головне, простіше, адже основні процеси ви можете пустити на аутсорс або делегувати і у вільний час сфокусуватися на додатковій роботі для розвитку.

Адалт може виявитися досить цікавою сферою, яка може привернути вашу увагу. В цій статті хочу поділитись своїм практичним досвідом та перевіреною інформацією, яка розкриє перед вами нові горизонти та дасть багато нових ідей та концепцій. Але, навіть якщо ви вже знайомі з цією нішею і рухаєтесь у цьому напрямку, я впевнений, що ви все одно знайдете для себе щось нове та цікаве. Тож, поділіться своїми думками після прочитання!

Якщо говорити саме про трафік, то багато арбітражників можуть одразу прогоріти, маючи неправильну думку при рекламі, яка не працює: думають що можна просто запустити рекламу на Facebook, перенести її на Onlyfans, отримати потенційних клієнтів і більше нічого не робити. О, якби все було так просто! 😁

Але реальність значно складніша і потребує більш детального розгляду. Тому давайте перейдемо до подробиць…

Особливості роботи з трафіком в Onlyfans бізнесі та в арбітражі трафіку

Якщо ви вмієте гнати непоганий трафік, чи то Facebook (FB), чи то Google, чи то щось інше, вам ці знання 100% одразу стануть в нагоді, щонайменше, у вас уже мозок налаштований на такі механічні процеси, що, безумовно, вплине позитивно, але є один момент: Facebook і Google, як основні джерела, не використовують — такий трафік вкрай дорогий, і ціна підписника на анкету може спокійно підходити до 3-5$.

Тут, у нас, в ніші (адалті) є набагато цікавіші, дешевші, а головне, стабільніші звʼязки, аніж просто Facebook. Але так, звісно, Facebook грає ключову роль, коли для моделі заливають траф саме на її блог, а не просто на сторінку Onlyfans (OF).

І не забуваємо, що трафік напряму з FB на OF, це — холодний лід, якого потрібно ще прогріти й обробити. Класична концепція — нагнав з FB на OF і отримав за це кеш, також, тут працює, але є ще багато нюансів, котрі треба знати, адже, якщо наганяти не тих хто купує, а, в цілому, просту ЦА, «аби було», то продажів зовсім не буде, а, звідси, і подальша заливка трафіку не окуповуватиметься.

Одразу зауважу, що ви можете піти шукати на просторах інтернету статті, де роблять великі результати по різним джерелам трафіку, але хочу вас застерегти — не факт, що так і є. Наприклад, пуш та попандер трафік — ну просто не працює так, як хотілось би, тож будьте обережні при заливці.

Адалт ніша і, зокрема, Onlyfans сильно відрізняється від усіх класичних і шаблонних розумінь щодо просування. У нас є свої джерела, рекламні кабінети, свої ціни за підписників і своя методика роботи.

Коли я бачу рекламу арбітражної агенції, у якій заявляється, що вони женуть траф на OF за 0,5$ за ліда, мене це смішить, знаючи заздалегідь, що в 99%, це — на*балово в сторону команди Onlyfans.

автор Telegram-каналу “Щоденник онліфанщика”

Тому, одна з відчутних відмінностей арбітражу від ніші та направлення Onlyfans, у тому, що, у другому варіанті, може бути і комплексна робота з командою, яку ти побудуєш, і з якою будете заливати вже на своїх моделях, а арбітраж — це більше про налив трафіку для когось на партнерках.

Партнерські програми

Партнерські програми теж є під Onlyfans, але з ними якось не складається, адже, як і у класичному арбітржі, партнерські програми, котрі платят за лідів, дають копійки. Тому мало хто в адалті юзає партнерки. Адже трафік тут досить дешевий, тому вигідніше тримати свою команду, чим гнати комусь цей траф. Адже середня вартість на OF становить приблизно 0,5-0,6$ за підписника, що досить приємно.

Тому і виходить, що гнати комусь трафік через партнерки зовсім не вигідно, адже твій час, в результаті, буде коштувати майже ніщо. Тому багато хлопців наймають своїх дівчат і, вже на них, гонять свій траф і з цього отримують в рази більше

Але, якщо ви хочете залити саме на партнерки, то у вас буде досить широкий вибір — або ви зможете це все лити напряму на ті агенції, з якими ви домовитесь. Одразу попереджу, на великий прибуток у більше ніж 2-3к$ не потрібно розраховувати.

Тому, партнерки для OF це більше для тестів та вивчення того, як все працює, а заробіток буде вже з чогось більш серйозного.

Які є основні джерела трафіку на OF

Якщо розглянути питання джерел трафіку, то можу сказати, що за п’ять років роботи в адалті, я перетестував велику кількість різноманітних джерел. Варто відзначити, що я прийшов у цю сферу, коли ще навіть не було ніякої конкретної системи, тому скажу з досвіду — ось те, що працювало раніше та працює зараз: ⁃ Reddit ⁃ Pornhub ⁃ Traffic Junkies ⁃ Instagram ⁃ TikTok ⁃ SFS ⁃ GG ⁃ X.com ⁃ Fikfap ⁃ Sex.com ⁃ Redgifs

Ці джерела надають можливість отримувати дуже стабільний, відносно недорогий, а найважливіше, — цільовий трафік для анкет. Головний ключ до успіху в адалті полягає у цільовому, гарячому трафіку. Холодні ліди тут зовсім не потрібні, оскільки вони не приносять бажаного результату. Тому. основна привабливість цих джерел полягає в тому, що вони дозволяють залучати саме той трафік, який приносить хороший обсяг продажів на анкетах. За допомогою цього ви можете значно підвищити свою ефективність у цій сфері.

Для прикладу, покажу наочно, які цифри можуть бути при якісній заливці з цих джерел трафіку:

статистика заробітку onlyfans

Показники медійки в TikTok на 1 із 12 моїх дівчаток (моделей)

instagram onlyfans

Показники медійки в Instagram на 1 з 12 моїх дівчаток (моделей)

instagram onlyfans

Одна зі сторінок Reddit-акаунта, з якого трафік — один із найбільш цільових

reddit onlyfans

Cумарний прихід користувачів на анкету Onlyfans за поточний місяць на одній із моделей.

Щодо вартості трафіку, ціна може вагатися в межах від 0,3 до 1 долара і це на тір1 країни. Як на мене, ціна за ліда в нашій ніші є дуже дешевою, що робить його особливо привабливим для масового залучення, особливо, коли один лід може принести 50, 100, а то і всю 1000$ прибутку.

Ще є різні підходи до роботи з трафіком:

Класичний метод нагону і так зрозуміли, але є додатковий, дуже актуальний метод — щось схоже на інфлюєнс маркетинг, тільки на онліку. Можна перетворити моделей, які працюють в онлайні, на популярних блогерок-інфлюєнсерок, активно розвиваючи їх особистий бренд, соціальні мережі тощо. Це дозволить охопити набагато більше людей, з’являться власні “фанати”, а отже, і прибутки, за тих самих працівників і тій же команді, будуть значно більшими.

Наступне важливе питання — наскільки значно можуть зрости прибутки від класичного методу? За моїми спостереженнями, прибуток може збільшитись в 1.5-2 рази, іноді досягаючи відмітки в 3 рази.

Тобто, джерел і підходів вистачає більш ніж, але, знаючи джерела, ви просто так не наллєтесь. Так як далі йде наступна відмінність від арбітражу.

Онліфанс — це комплексна робота

Впевнений в тому, що той, хто читає цей матеріал — знає як працює арбітраж. Тому, хочу розповісти в деталях, як йде робота на Onlyfans і що потрібно, щоб почати працювати. Отак, з нуля і з самої підготовки. Це будуть практичні рекомендації з мого досвіду роботи. Полетіли!

Також, хочу додати, що хоча Onlyfans — це досить комплексна робота, але не така важка, як можна собі уявляти, тому що багато моментів треба вивчити лише раз і далі буде значно легше. Онлік — це коли один раз запустив модель і інші будуть в 5-10 разів легше йти, адже все протестовано і буде повне розуміння, що і як робити.

Важливо розуміти, що, якщо ти хочеш починати працювати на Onlyfans, то тобі одразу бажано вивчити актуальні стратегії, які є на нашому ринку, адже без них уся праця буде марною і результати будуть або у 0, або у мінус, тому треба прописати для себе структурований, чіткий план по заходу на Onlyfans і треба розуміти, що потрібно:

  • модель — потрібна для постачання фото та проходження верифікацій на платформах. Їх можна знайти самому або купити. Наразі, це є найлегшим у старті.
  • упаковані профілі — на різних платформах треба побудувати правильні воронки, щоб люди доходили до анкети Onlyfans у бажаному обʼємі, тому і упаковка має бути правильною.
  • секстери — це люди, які будуть сидіти на анкетах, вести діалоги з підписниками, яких ви нагонете, та будуть продавати фото та відео. З цього буде йти основний прибуток.
  • трафік — потрібен на різні сторінки, від соц.мереж, до анкети Onlyfans, саме завдяки ньому анкета та модель будуть приносити вам прибуток. Цільовий трафік знайти не складно, а ось перевести його на OF — вже треба тестувати звʼязки.

Після того, як ти виповнив кожен пункт, який прописаний вище, тобі треба це все зібрати воєдино та налаштувати, щоб працювало все як механізм.

Якщо хочеш заходити в нішу адалту, і “просто” лити трафік, то це, звісно, принесе певні кошти, але основна маржа саме у овнерів.

Так-так, арбітранам немає необхідності щодня/щотижня/щомісяця/щороку і тд, тобто, постійно шукати щось “нове” для своєї роботи. Вам в адалті потрібно всього лише один раз ретельно пройти всі етапи підготовки, виконати всі підготовчі процеси згідно з вимогами і після цього ви побачите, що все розроблено так, що буде працювати протягом тривалого періоду часу — місяців, а іноді навіть років. Це дозволяє вам зосередитись на інших робочих задачах.

Якщо все було виконано правильно, то, в результаті, на виході ми отримуємо добре підготовлену, повністю робочу анкету, яка забезпечена стабільними зв’язками, і це все на період півроку-рік.

Далі — про бабки

Якщо ви працюєте в області арбітражу, то у вас, безумовно, дохід є плаваючим, відчутно залежним від цілого ряду різних чинників. Це можуть бути зміни на ринку, зміни в рейтингах, або, навіть, зміни в алгоритмах пошукових систем. Ви повинні постійно адаптуватися і реагувати на ці зміни, щоб забезпечити себе стабільним прибуток від заливу трафіку та свого бізнесу.

Якщо, до прикладу, узяти окупність трафіку, то середні показники у нас в адалті — це х4-6, але може бути і вище, адже все залежить від типажу моделі, тоді як у вас окупність ледве доходить до х2-3, і ваш прибуток буде не такий великий, як міг би бути при потрібному виконанні.

Адже маржа з заливки досить висока, ліди дешеві, та їх багато. А ліди в адалті — це ті ще дрочуни, вони активно скуповують фото та відео, адже їм важливо не тільки зробити свої справи, а й ще отримати спілкування з живою дівчиною, і з тієї самої причини, також, замовляються різноманітні кастомні відео та фото за суми в декілька разів вище ніж стандартного прайсу. Тому ми і маємо такі показники по прибутку.

Також, хочу зазначити, що реінвест грошей тут, звісно, є і він закладений при роботі, тобто, своїх власних коштів постійно вкладати не треба — один раз нагнали трафік, він окупився і ви частину з цих грошей знову закидуєте в трафік, а іншу розділяєте та вже отримуєте прибуток.

Після підготовчого процесу в +- місяць, ваша анкета кожен наступний місяць показує 8-12к$ або стабільні показники щоразу (в середньому, це 10к$ на анкеті на місяць), або ж ви підключаєте додаткові джерела трафіку і збільшуєте цей показник у х2-3 рази й отримуєте свої вічнозелені $$$. Так, тут також, є просадки і свої обмеження.

Хочу, також, показати на скріншотах різні показники доходів окремих моїх моделей. Цих вражаючих результатів було досягнуто завдяки застосуванню класичних методів залучення трафіку, використанню медійної реклами та грамотно побудованій воронці продажів.

Статистика по onlyfans
Статистика по onlyfans

Для тих, кому цікаво, ще додаю статистику по розбивці на кліки/переходи/отримані гроші. Як можна бачити, з одного передплатника може приходити 100$+ і це — середні цифри, які виходять.

Статистика по onlyfans
Статистика по onlyfans
Статистика по onlyfans

Ще зазначу, що, для досягнення стабільних високих показників прибутковості, необхідно мати не менше 5-6 джерел трафіку на одну модель. Це забезпечить стійкість до просадок і дасть змогу збільшити загальний обсяг доходу.

Також, хочу наголосити на тому, що тут в адалті є кілька варіатів роботи. Можна бути і підрядником, і працювати в соло з 1 моделлю, і вибудовувати свою онлайн агенцію або ж починати будувати фізичний бізнес — конфігурацій багато, і кожен, я впевнений, знайде свою. Зараз про це розповім детальніше.

Робота з моделлю «в соло»

Якщо ви хочете працювати самі на себе, мати у веденні і трафіку одну модель, і з неї діставати собі весь прибуток, то вам достатньо найняти собі в помічники секстера і визначитися з одним з декількох типажів моделей, які зараз на слуху і затребувані. Але скільки з цього можна заробити? У середньому, в соло, з 1 моделі, чистими, ви можете отримувати близько 2-3к$ — це з урахуванням уже вирахуваних рекламних витрат, комісій і тд.

Яка стеля при такому підході?

Тут не буде сотень тисяч і мільйонів, пишу як є — більше двох моделей ви не зможете вести, тому межа по заробітку — це близько 4-6к$ на місяць. Згоден, не погано, але можна більше, так як при даній роботі в соло, ви будете витрачати 3-5 годин на роботу, а додавши ще одну модель, у вас це буде +1, максимум, +2 години до однієї моделі.

Тому, працювати в соло — непогано і, на мою думку, це — найкращий старт, який ви можете зробити, оскільки ви працюєте самі на себе.

Тепер розбираємо онлайн-агенцію

Загалом, цей формат схожий на арбітражні команди, але є одна велика відмінність, адалт — це велика стабільність. Адже порнографія завжди була, є і буде. Тому команди досить рідко розпадаються і живуть не один рік.

Звісно, будувати команду та починати масштабуватись доволі складно і можна прогоріти. Тому в мене є свій метод, як краще починати, щоб, з високою вірогідністю, все вийшо — потрібно спочатку самому зробити кожен етап. Грубо кажучи, з ведення в соло одразу вирости в побудову агенції, а це вже не так складно, як здається.

Заробіток з такого формату роботи — в рази більший. Перевірено на власному досвіді. У мене зараз в агенції працює 12 моделей, під 40 співробітників і я, крок за кроком, проходив кожен з етапів упродовж 5 років і можу сказати, що саме онлайн-агенція — це найоптимальніший варіант для роботи у 2024 році.

Також, хотів би розглянути важливе питання обмежень в онлайні. Тримати в онлайні більше 15 моделей може бути вкрай складним завданням. Це пояснюється тим, що на таку кількість моделей може бути від 40 до 50 співробітників, і всіх їх тримати в онлайні — це складне завдання. Звісно, це можливо, але доведеться дуже ретельно та досконало організувати всі процеси, щоб це стало реальністю. Завдяки грамотному підходу до управління процесами, можна отримувати чистий прибуток з такої агенції до 20-25$ тисяч доларів в місяць. Це дуже гідний показник, до якого багато хто прагне.

Але коли ви досягаєте такого рівня прибутку, ви, звичайно, хочете отримати ще більше. І тут у вас є кілька варіантів подальшого розвитку. Ви можете відкрити фізичну агенцію, що ми обговоримо далі, або ж продовжити працювати в онлайн-режимі, але, при цьому, активно виводити ваших моделей в медіа.

Ну і останнє, це — фізична агенція (офіс)

Я хочу одразу зазначити, що відкриття такого бізнесу — це дуже складна справа, яка вимагає значних зусиль і знань. Без відповідних знайомств і підключень, це може бути майже неможливо.

Як в арбітражі існує не так багато офісів, порівняно з кількістю команд, то так і в Onlyfans, я б навіть сказав, що набагато менше. Тому, можу сказати, що сама ніша досить обʼємна і, на даний момент, не перенасичена.

Це пов’язано з тим, що на старті потрібна велика кількість витратних матеріалів та капіталовкладень. Я думаю, що в даному контексті стану ситуації у нашій країні, це вже не є актуально. Однак, заробіток грошей тут значно більше.

Якщо говорити по цифрам, саме по Onlyfans агенціям, то в мого оточення і знайомих чистий прибуток на місяць може досягати аж до $100 000. Фізичний офіс накладає на вас вдвічі-втричі більше відповідальності, ніж робота онлайн. Тому стелі при фізичній агенції просто немає. Це — величезна відповідальність, але і величезна можливість для заробітку.

Що щодо обмежень, труднощів та лімітів, які можуть виникати при роботі на OF?

Є два основних моменти, які я хочу висвітлити, і вони мають велике значення у контексті цієї статті.

Перший аспект, який я хотів би висвітлити — це пошук співробітників. Арбітражка досить популярна ніша, тому і людей, які є спецами, набагато більше. В адалті все інакше — ніша закрита, спеців не так багато, тому і виходить, що пошук співробітників, це ще той квест.

Чим більше у вас буде правильних людей, на правильних місцях, тим краще працюватиме команда і тим більше буде прибутків.

Другий важливий аспект — це контроль.

В адалті є різноманітні CRM-системи, різний, створений вручну, контроль якості роботи працівників. Але, на жаль, за всім встежити вкрай складно. Те, як співробітники ведуть діалог з підписниками, або те, який трафік заходить на анкету. За всім потрібен пильний нагляд та контроль. Благо, можна найняти додаткових людей, які все це виконуватимуть, тому що тих процесів багато і вашого фокусу уваги просто не вистачить на все.

Ця організація може зайняти від місяця до півроку, залежно від розміру команди і вашої організаторської здатності. Це підкреслює важливість добре організованої структури і ефективного менеджменту.

Щодо таких моментів, як трафік, моделі, акаунти та інше — всі ці елементи можна придбати. І, насправді, проблеми, які виникають у зв’язку з цим є набагато меншими, ніж люди можуть очікувати.

Ну і що ми маємо за підсумком?

Арбітраж ≠ Робота в Onlyfans, але знання з арбітражу вам щодня будуть активно необхідно. Завдяки цьому тут набагато простіше і легше освоїтися, прийти до потрібних показників, а також, отримати той чистий, а головне, стабільний дохід, який складно знайти в арбітражці зараз.

В цьому контексті, коли ми говоримо про арбітраж, це означає, що вам постійно потрібно щось шукати, бути в русі і в постійному пошуку. З іншого боку, в онлайн-платформі Onlyfans, ви вкладаєте значний час на початкову підготовку. Проте, після цього, ви починаєте отримувати стабільні показники прибутковості на своїх анкетах. Це надає можливість для більш впевненого та спокійного ведення бізнесу, не вимагаючи постійного пошуку нових можливостей.

Ну і вишенка на торті. За статистикою моїх знайомих, середній час роботи арбітражника на день — це близько 10 годин на день, щоб заробляти близько $5000 на місяць чистими, якщо взяти аналогічну ситуацію в Onlyfans, то потрібно приділяти близько 3-5 годин на день. А як ми знаємо, час — це завжди гроші, наостанок, ви отримуєте більше $ за 1 витрачену годину тут, ніж в арбітражі.

Дочитав до кінця і хочеш дізнатись більше інформації про нішу ОФ?

Тоді пропоную підписатись на мій Telegram-канал “Щоденник Онліфанщика 🇺🇦”, в якому я розповідаю набагато більше секретів і актуальної інформації на тему Onlyfans. Переходь та підписуйся — чекаю на тебе 🤝

🔥 Підписатись на закритий Telegram-канал “Щоденник Онліфанщика”

P.S. Канал закритий, тому в нього ніяк не потрапиш, крім цього посилання — формую тільки активне ком’юніті.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0
Підписуйся