Первобіл на стероїдах:  IN GRACE PERIOD в Facebook

Первобіл на стероїдах:  IN GRACE PERIOD в Facebook

Останнім часом Facebook міцно закрутив гайки з первобілом. В чатах арбітражники та продавці курсів скаржаться на те, що тримати ROI на одному рівні складно і хтось вже заповнює анкети на завод

Сьогодні відкриємо завісу таємниці для новачків і розкажемо про потужний інструмент, з яким первобіл поряд не стоїть. Розберемо його механіку та поділимося лайфхаками з досвіду афілейтів. 

Що таке первобіл?

Грейс-період часто називають первобілом на стероїдах, але не всі знають, що таке ПБ. Первобіл — це метод ухилення від оплати рахунку за рекламу в Facebook Ads та інших рекламних мережах. Його використовують недоброчесні рекламодавці.

Отримати первобіл зараз складно і розмір ліміту рідко виходить за межі $2. А для вихіду на грейс період доведеться заморочитися ще сильніше, тому цей інструмент актуальний не для всіх вебів.

Механіка In Grace Period

Грейс-період — своєрідна кредитная лінія для рекламодавців, яких Facebook хоче стимулювати на стабільне поповнення рахунку. В офіційній довідці про фішку нічого немає, але вона існує і працює станом на кінець 2023 року. 

Механика грейсу проста:

  1. Рекламодавець стабільно оплачує біли.
  2. Facebook поступово збільшує ліміти.
  3. У арбітражника виникають проблеми зі списаннями через нестачу коштів або ліміти. 
  4. FB аналізує історію кабінету і може дати грейс. 
скрін стати

Коли акаунт отримує «IN_Grace_Period» реклама відкручується в борг. Арбітражник може або поповнити рахунок, або по максимуму скрутити гроші і не користуватися кабінетом. 

Іноді буває так, що веби стабільно заливають з акаунту, потім забувають поповнити рахунок, а коли заходять в каб через кілька днів, то бачать в білінгу велику заборгованість. 

скрін із чату

Точний алгоритм роботи та можливі ліміти не відомі, але зазвичай грейс період відкривається на акаунтах зі спендом в середньому від $1 000. Прив’язка до розміру білу теж є, але бувають і виключення із правил як на скріншоті. 

скрін стати

Facebook максимально зацікавлений в співробітництві з рекламодавцями, які кожного місяця депають тисячі доларів і не мають порушень в історії. У таких кабінетів можуть отримати грейс. 

Цікавинка пільгового періоду в тому, що термін безкоштовного відкруту кампаній буде відомий лише по факту. Коли ФБ вважатиме за потрібне, акаунт заблокують до сплати рахунку. Це може статися через 3 дні або через місяць.

Як визвати грейс

Зараз Фейсбук знову штормить, тому будь-які інструкції ситуативні. На фармах з однаковими параметрами і картками біли можуть відрізнятися на $30-50. ФБ в кожного свій, розраховувати можна тільки на власні тести. 

Нижче описали популярну схему визову грейсу, але новачкам варто враховувати, що витрати будуть досить високі. Тому вона актуальна переважно для досвідчених арбітражників. 

скрін з фейсбуку

Знадобляться USA розхідники: ПЗРД кінги, проксі, картки з бінами можна взяти в AdPay. Також треба докупити рекламні кабінети без ліміту і ПЗРД фанки або трастові з підписниками. 

Безлімітні каби прив’язуємо до кінгу, даємо відстоятися добу. Додаємо картки до кінга через буст ФП, скручуємо до $1, а потім робимо кілька списань вручну. Далі запускаємо головну кампанію і крутимо до біла $250. 

Відкручуємо кампанію до потрібного ліміта, ставимо обмеження витрат по картці до $50 на місяць. Після цього краще в акаунт не заходити і чекати стату через Nooklz або інші автозаливи. 

Якщо в статусі побачите плашку «IN_GRACE_PERIOD» — завдання успішно виконано. Залишається чекати завершення дії пільги і обрати подальшу стратегію роботи з аком. 

скріншот із чату

Палай медіа нагадує, що несплата білів — це шахрайство. Але варто враховувати, що в ФБ багато технічних проблем. Наприклад, акаунт може піти на грейс-період, а сплатити борг не вийде через трабли з процесингом. 

Арбітражні команди зазвичай не паряться з грейсом, а юзають агентські акаунти. На них також є відкрита кредитна лінія з гарними лімітами. Соло-веби можуть отримати такі каби, але треба витратити час на пошук надійного постачальника. 

facebook

Грейс-період — цікавий інструмент для арбітражників, які на постійній основі працюють з Facebook. Його можна оцінювати як можливість коригування ROI або стабільного відкруту — кожен вирішує за себе. Отримати грейс цілком реально, але не треба чекати на дива.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0