Розбір підходів по роботі з кардіо оферами (гіпертонією) | Гайд від OMNI CPA

Розбір підходів по роботі з кардіо оферами (гіпертонією) | Гайд від OMNI CPA

Мала рухливість, неправильне харчування і старіння населення призводять до збільшення кількості серцево-судинних захворювань. А медицина, що дорожчає, сприяє зростанню обізнаності населення про необхідність профілактики та лікування цих захворювань. Усе це стає чудовим підґрунтям для зростання попиту на кардіо-офери. 

☝️ По аналогії з нашою попередньою статтею про офери схуднення, у цій статті ми детально дослідимо ринок, ЦА, її сегментацію та больові точки, обговоримо, які креативи найкраще конвертують, і які підходи та прелендинги приносять реальний профіт. 

Кардіо-офери – це продукти для профілактики захворювань серцево-судинної системи, а не лікування від пороків серця. Оператори OMNI CPA наголошують на цьому при прозвоні лідів, задають уточнюючі питання та рекомендують звернутись до лікаря у випадку, якщо людина вже має погані симптоми.  

Обсяги європейського ринку БАДів у ніші кардіо 

Природно, прямої статистики попиту споживання БАДів у ніші кардіо в Європі знайти непросто. На відміну від США, які люблять і вміють рахувати попит і гроші. 

Якщо вірити даним Coherent Market Insights (CMI), тільки в США ринок добавок для серця становить $9,85 млрд, з прогнозом зростання в 7,2% щорічно до $16 млрд. до 2030 року, а європейський ринок сьогодні – це $2 млрд. зі зростанням до $3 млрд. за наступні 6 років. У цьому ж дослідженні можна побачити, що 56% попиту припадає саме на натуральні продукти для серця! Що, природно, сприятливо відбивається на цій ніші нутри. 

дослідження CMI

А що з попитом? Тут усе ще цікавіше. Нещодавно в нашому Telegram ми публікували аналітику по Німеччині. Тут же давайте знову візьмемо Німеччину, як яскравого представника європейського суспільства і подивимося, що у них у плані статистики: 

  • Серцево-судинні захворювання (ССЗ) залишаються провідною причиною смертності та захворюваності в Європі, включно з Німеччиною. 
  • Згідно з даними Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), близько 45% усіх смертей у Європі пов’язані з ССЗ. У Німеччині, у 2023 році, майже 37% усіх смертей були спричинені ССЗ. 
  • У Німеччині близько 55% населення страждає від гіпертонії, що є значним фактором ризику для розвитку серцево-судинних захворювань. Ба більше, за даними німецького кардіологічного товариства, близько 20% дорослого населення у віці старше 60 років страждає від серцевої недостатності.

Що цікаво, лідером за проблемами із ССЗ у Європі є Болгарія (за даними Eurostat).

Інакше кажучи, всі маркери показують, що кардіоофери в Європі затребувані, тут велика ЦА і найближчими роками ринок продовжуватиме зростати. А значить на ньому точно можна заробити!

Цільова аудиторія кардіо оферів

Крім високого попиту й актуальності проблеми, важливо відзначити і різношерстість цільової аудиторії на основі їхніх демографічних і соціальних характеристик, а також специфічних потреб і проблем. Тому загальна картинка ЦА буде такою: 

  • Чоловіки та жінки старше 40 років. Ця вікова група, найбільш схильна до ризику ССЗ і має підвищену обізнаність про важливість профілактики та лікування ССЗ.
  • Люди з надмірною вагою та ожирінням. Надмірна вага значно збільшує ризик розвитку ССЗ. 
  • Особи з високим рівнем стресу. Стрес і хронічне напруження негативно впливають на здоров’я серця. 
  • Люди з гіпертонією. Гіпертонія є основним фактором ризику для розвитку ССЗ.
  • Особи з високим рівнем холестерину. Поганий холестерин підвищує ризик атеросклерозу та інших серцево-судинних проблем.
  • Фізично неактивні люди. Сидячий спосіб життя негативно позначається на здоров’ї серця.
  • Особи зі спадковістю до ССЗ. Наявність генетичного ризику вимагає додаткових заходів профілактики та підтримки здоров’я.
  • Люди, які проживають у регіонах з обмеженим доступом до якісної медицини. Добавки розглядаються як альтернатива дорогим і недоступним методам лікування.

☝️Эти боли отражают потребности и проблемы целевой аудитории, которые можно решать с помощью кардио добавок.

Давайте теперь окунемся в SPY-сервисы и посмотрим, как льют кардио коллеги!

Які креативи ллють у SPY-сервісах

Як зрозуміло із заголовка вище, кардіо офери передбачають великий пул ЦА з різними болями. Відповідно, вебмайстри можуть генерувати безліч підходів у своїх зв’язках. Ось лише кілька варіантів (найпоширеніших), з якими працюють у нутрі:

Підхід із болем і симптомами. Тут завдання вебмайстра показати нагальні проблеми ЦА – болі в грудях і високий тиск. Також показана причина, з якою бореться продукт і на що впливає. Візуалізація продукту також відсіює нецільові кліки, а тексти обіцяють поліпшення стану і зникнення гіпертонії.

креатив на кардіо

Підхід із лікарем (медичний). У центрі зображення лікаря з медичними символами та ілюстраціями судин і квітів. Підпис під зображенням: “Лікуйте свої мозкові судини одразу!”. Правильне оформлення медичного креативу з акцентом на симптомах гіпертонії привертає увагу цільової аудиторії та викликає довіру. На одному з крео представлені часник, цибуля та імбир, як продукти, яких потрібно уникати для контролю гіпертонії. Підпис підсилює довіру до продукту, показуючи зв’язок з відомим медичним фахівцем і порадами з харчування. Підхід чудово працює у зв’язці з медичним прелендингом! 

креатив на кардіо

Тизерний/асоціативний підхід. Підхід покликаний пробудити у людини цікавість, а далі зазвичай іде прелендинг з акцентом на натуральні властивості продукту. ЦА привертають цільовими написами, акцентом на знайомі гіпертонікам продукти, У першому випадку також додано лікаря і графіку з судинами, що також у комплексі може дати кращий результат, ніж у сусідньому прикладі, де, крім напису, ніщо не свідчить про тематику реклами. 

креатив на кардіо

☝️Це тільки мала частина прикладів. Якщо вам потрібні робочі промо під наші офери, пишіть нам: @Dima_OmniCPA, @Emily_omni, @Yana_omni, @JaneOmni.

Які прелендинги використовують для просування кардіо оферів

Важливо розуміти, що на відміну від тієї ж тематики схуднення, ніша гіпертонії та кардіо має яскраво виражений навколомедичний ефект. Сенс один: інфлюенсер у вигляді авторитетного лікаря з ГЕО розповідає про чудовий продукт, який на основі інноваційної формули на натуральній основі чистить судини і все в такому дусі. 

Тому, якщо ви подивитеся спай, то 99% арбітражників ллють ці офери з прелендом із лікарем. Давайте на них і зосередимося, трохи розібравши текстовки. 

Дисклеймер! Забрати прелендинги, згадані в статті можете в нашому Telegram-каналі під анонсом цієї статті! 

Варіант #1: Прелендинг на Мексику (до речі, у нас є офери за цим ГЕО, запитуйте в менеджера) з максимально “білим” підходом. Стаття присвячена порадам щодо лікування та профілактики гіпертонії від досвідченого кардіолога. Доктор пояснює, що таке гіпертонія, її причини, стадії та правильний підхід до лікування. Основні маркетингові хитрощі включають використання авторитетної думки лікаря, згадування успішних прикладів лікування, акцент на натуральні компоненти препарату “N”, обіцянку швидкого результату та обмежену пропозицію зі знижкою. Усе це підвищує довіру аудиторії та мотивує до покупки.

Прелендинг на Мексику кардіо
Прелендинг на Мексику кардіо
Прелендинг на Мексику кардіо
Прелендинг на Мексику кардіо

Варіант #2: Прелендинг на Італію. Стаття розповідає про те, як відомий кардіолог Маттео Басетті був оштрафований за розкриття інформації про природний препарат від гіпертонії – “N”. Доктор критикував фокус на вірусах і недостатню увагу до серцево-судинних захворювань. Він стверджує, що фармацевтична індустрія замовчує ефективність “N” через високі доходи від стандартних препаратів. У статті використовуються маркетингові прийоми, як-от привернення уваги до скандальних заяв, використання думки експерта і просування унікальності та натуральності продукту.

Прелендинг на Італію кардіо
Прелендинг на Італію кардіо
Прелендинг на Італію кардіо

Варіант #3. Прелендинг також на Італію, але з ухилом в інший флоу. Стаття розповідає про виступ італійського кардіолога П’єр Луїджі Россі, який розкриває секрети довгого життя і гарного здоров’я. Основний акцент зроблено на важливості чистоти кровоносних судин для запобігання серцево-судинним захворюванням і збільшення тривалості життя. Россі пояснює, як забруднені судини можуть призвести до безлічі захворювань, як-от атеросклероз, гіпертонія та інсульт, і пропонує використовувати натуральний засіб “N” для їх очищення. 

Стаття використовує думки експертів, драматичні твердження і статистичні дані для підвищення довіри і переконання аудиторії в покупці препарату.

Варіант #4. Португальський прелендинг. Стаття розповідає про метод чищення судин, запропонований відомим португальським кардіологом Жозе Машаду. Він стверджує, що забруднення судин холестерином, тромбами і кристалами кальцію призводить до безлічі хронічних захворювань, таких як гіпертонія, інсульти та інфаркти. Основний наголос зроблено на препарат “N”, який, за його словами, очищає судини, відновлює їхню еластичність і здоров’я. Стаття використовує реальні історії одужання та експертну думку для підвищення довіри й переконання в купівлі препарату.

На що лити?

В OMNI CPA ми розробляємо інхаус офери, самі виробляємо їх, забезпечуємо логістику і дотискаємо трафік наших партнерів через власні нейтів КЦ. А ще ми платимо за апсейли! Тому наші веби заробляють на COD нутрі не менше, ніж їхні колеги в SS.

У ніші кардіо ми можемо запропонувати кілька оферів: 

  • Cardirin. Засіб від гіпертонії в краплях. Нормальний тиск із першого використання. Знижує ризик інсульту і серцевого ритму до нуля. На лендингу зроблено акцент на безпеці препарату, усуненні першопричин гіпертонії та наслідках захворювання. Середня виплата за всіма партнерами з урахуванням апсейлів – $69 за ruEU і DE.
  • Кардисен. Усуває першопричини нестачі кисню в крові та підвищеного артеріального тиску. Приймається після розчинення у воді. Середня виплата за всіма партнерами з урахуванням апсейлів – $38 за ruEU.
  • Кардивел. Відновлює тиск, захищає від інфарктів та інсультів, нормалізує тиск природним шляхом. Середня виплата за всіма партнерами з урахуванням апсейлів – $23. за KZ.

Реєструйтесь в OMNI CPAі заливайтеся на ексклюзивні продукти від прямого рекламодавця! Після реєстрації каталог оферів доступний відразу. Можна лити на інхаус офери не тільки в ніші кардіо, а й адалт, схуднення, паразити, суглоби, діабет, грибок, амулети тощо. 

Підібрати офер: @Dima_OmniCPA, @Emily_omni, @Yana_omni, @JaneOmni

Замість висновку

Ринок кардіо офферів і продуктів для здоров’я серця і судин зростає і буде показувати позитивну динаміку багато років. Завдання вебмайстра правильно працювати з болями ЦА, а також використовувати якомога більше авторитетних лікарів-інфлюенсерів і наукових даних, щоб створити переконливі та такі, що привертають увагу, креативи і прелендинги, які забезпечують ефективність ваших кампаній.

Підписуйтесь на Telegram-канал та Instagram! Актуальні офери, апдейти по ГЕО та корисні гайди – все там. 

0
Підписуйся