УБТ на дейтинг та адалт з сайту Sex.com: розбір платформи та воронок

УБТ на дейтинг та адалт з сайту Sex.com: розбір платформи та воронок

Умовно-безкоштовний трафік — це рятівне коло для арбітражників з невеликим бюджетом. За допомогою цього інструменту новачки можуть заробляти на оферах та назбирати гроші для старту заливу платного трафіку. 

Раніше ми розказували, як генерувати цільові переходи з TikTok та YouTube Shorts. Сьогодні розберемо потужний сорс під дейтинг. У нього є специфічні особливості, але якщо підлаштуватися під них, можна отримати переходи на дейтинг-офери. 

Особливості джерела

Проект цікавий для арбітражників, насамперед, завдяки великій аудиторії. За даними аналітичного сервісу Similarweb, щомісяця на нього заходять 55-65 млн користувачів з усього світу. Це не дивно, враховуючи преміум-домен, аналогів якому в ніші практично немає. 

Sex.com раніше виглядав як Pinterest для дорослих. На головній сторінці відображалися піни — статичні або відео-пости. Користувач клікав по будь-якому відео і потрапляв в картку посту. Далі він міг підписатися на автора або повернутися на головну. 

старий вигляд сайту

Зараз сайт має інший дизайн, більш схожий на TikTok. На стартовій сторінці показується лише один ролик, якщо зробити свайп вниз — увімкнеться наступний. Лента безкінечна, користувачі можуть залипнути в неї на багато годин, враховуючи специфіку сайту. 

новий дизайн сайту з форматом під TikTok

Завдяки наявності інструментів для монетизації контенту, Sex.com частково нагадує OnlyFans. Здається, розробники хотіли зробити якийсь симбіоз популярних інструментів в ніші вірусного контенту. Ідея ризикована, але вийшло непогано. 

Воронка переливу трафіку

Sex.com не тільки схожий на TikTok для дорослих, але й багато в чому скопіював механіку стрічки рекомендацій. А це означає, що набрати перегляди можна навіть без великої кількості підписників і з’являється можливість здобувати умовно-безкоштовний трафік.

Алгоритм стрічки рекомендацій працює приблизно так:

  1. Залите відео потрапляє в стрічку рекомендацій до обмеженої кількості людей.
  2. Алгоритми деякий час збирають статистику реакцій користувачів. 
  3. Якщо реакції позитивні, темпи потрапляння у стрічку починають зростати. 
Воронка переливу трафіку
Приклад топових тегів

Чим більше переглядів, лайків, коментарів та репостів збере відео, тим ймовірніше, що воно принесе креатору підписників та збільшість шанси на регулярне потрапляння у стрічку рекомендацій в майбутньому. 

Ось, що написано в довідці SEX.com з приводу алгоритмів формування рекомендацій:

Щойно завантажені відео додаються в стрічку кожного 10-го свайпу, доки вони не досягнуть статистично значущого рейтингу, після чого отримують своє постійне місце в рейтингу.

Завдяки нашому впорядкуванню каналів кожне нове завантажене відео має доступ до мільйонів потенційних глядачів і однакові шанси потрапити в рейтинг. Оскільки наш трафік значно перевищує кількість нещодавно завантажених відео, ваше відео відразу стане видимим і швидко отримає рейтинг.

В TikTok з адалт-контентом все сумно. Легку еротику можна публікувати, але акаунти часто банять. А ось у SEX.com відео набагато відвертіші, тому свободи дій набагато більше. Можна нарізати ролик на сотні маленьких гіфок, розповсюдити та зняти вершки. 

У кожній бочці меду, є ложка дьогтю. Просто так заливати контент в акаунт на сайті не вийде. На відміну від TT, SEX.com вимагає верифікації особистості. Це робиться, щоб захиститися від нелегального розміщення контенту. Якщо модель побачить, що її порно-матеріали опубліковано на сайті без дозволу, вона може навіть подати позов до суду. 

Щоб долучитися до лав креаторов, потрібно:

  1. Сфотографувати документ для підтвердження особистості — підійде закордонний паспорт. 
перший етап верифікації акаунту

2. Зробити селфі.

3. Дочекатися завершення перевірки. 

4. Опублікувати одне відео. Алгоритми перевірять його та приймуть рішення про відкриття доступу до масової публікації контенту. 

Арбітражники можуть обійти це обмеження кількома шляхами. Перший — купити готовий акаунт та публікувати в нього нарізки роликів з моделями. Другий — домовитися з адалт-моделлю, яка починає кар’єру в ніші. Продюсування є стандартним інструментом в дейтингу і схема win-win все ще працює. 

Варіант з купівлею акаунту є більш зручним, але знайти селера складно. Можна розмістити завдання щодо верифікації на біржі фрілансу й запропонувати гідну оплату. Результат складно передбачити, але він цілком може бути позитивним. 

Більшість креаторів контенту на SEX.com переливають трафік в Інстаграм та на Онліфанс. Платформа не проти цього — в профілі можна вказати посилання на сторонні ресурси. Також є можливість створити сторінку з лінками на різні ресурси. 

мультилік доступний на сайті

Кілька лайфхаків для вебів

Після аналізу кількох сотень роликів та профілів ми з’ясували, що у стрічку рекомендацій потрапляють переважно відео з динамікою та нестандартним підходом. Завантажити на сайт приклади не можемо, тому додали посилання нижче.

Обережно! 18+

В профіль обов’язково потрібно додати заклик до дій. Це може бути байт на перехід в Твіттер, Інстаграм, Онліфанс або прогрів на перегляд сторінки зі списком посилань та заощадження коштів. Іноді моделі пропонують оцінку статевих органів і інші послуги. 

Ще можна порадити зберігати посилання на топових креаторів у обраному. Якщо ролики набирають десятки тисяч переглядів, ніхто не забороняє розмістити контент в аналогічному форматі та заробляти на цьому. 

Останній лайфхак стосується чоловічого контенту. Конкуренція серед креаторів-чоловіків набагато менша, тому отримати кілька тисяч переглядів точно вдасться. Якщо не з першого ролику, то через кілька днів активного постингу. 

Ті, хто не хоче витрачати час на верифікацію та пошук моделей, можуть запустити рекламну кампанію на Sex.com за допомогою рекламних мереж. З проектом співпрацює TrafficStars та інші великі сітки. Більше рекламних нетворків шукайте в розділі “Рекламні мережі”.

Більшість джерел під УБТ побудовані так, що для отримання трафіку доведеться сильно заморочитися. SEX.com — не виняток у цьому аспекті, але після верифікації можна заливати контент і перенаправляти трафік в соцмережі, а далі робити прогрів на офери в партнерках.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0