УБТ на дейтинг з Твіттеру: воронка + 2 кейси

УБТ на дейтинг з Твіттеру: воронка + 2 кейси

Умовно-безкоштовний трафік дає можливість залучати користувачів з мінімальними витратами. Для роботи арбітражникам знадобляться акаунти, релевантний контент та час для тестування різних підходів. 

Нещодавно ми розповідали, як видобувати трафік з адалт-сайту Sex.com. Сьогодні розберемо аналогічну схему для Twitter. Проаналізуємо приклади акаунтів, воронку переливу трафіку та кейси. 

Особливості соцмережі в розрізі дейтингу

Мало хто знає, але Твіттер лояльно відноситься до контенту 18+. В соцмережі можна знайти не тільки еротику, а й повноцінні відео без цензури як на чорно-помаранчевому сайті. Це дуже сильно полегшує життя всім, хто хоче генерувати адалт-трафік.

В політиці Twitter по відношенню до медіафайлів делікатного характеру вказано, що транслювати контент 18+ в розділах с високою видимістю заборонено. Профілі з адалт-контентом повинні використовувати спеціальне маркування.

попередження про делікатний контент в твіттері

Після кліку на кнопку «Так, переглянути профіль», доступ до сторінки буде розблоковано, і можна переглядати усі пости. Але кожний допис з матеріалами делікатного характеру за умовчанням все одно закритий і доведеться знову підтверджувати рішення. 

попередження про делікатний контент в твіттері

Арбітражникам, які планують активно працювати в Твіттері для побудови воронок з УБТ, варто увімкнути перегляд матеріалів 18+ в налаштуваннях профілю. Тоді не доведеться кожного разу клікати на кнопку перегляду контенту. Також слід активувати аналогічну опцію для пошукових запитів. Після цього доступ до «преміум Twitter» буде розблоковано. 

зміна налаштувань делікатного контенту

Скоріше за все, користувачі, які цікавляться адалт-контентом давно активували перегляд делікатних матеріалів за замовчанням. Тому рівень конверсії залежить тільки від якості воронки та підходу до створення постів. 

Воронка залучення користувачів

У Twitter велика конкуренція в ніші адалт-контенту. Нові твіти з’являються буквально щосекунди. Якщо ввести в пошуковий рядок відповідний хештег, стрічка буде оновлюватися з блискавичною швидкістю. 

кількість твітів на тему дейтингу

Існує кілька методів генерації умовно-безкоштовного трафіку з Twitter, новачки можуть використовувати будь-які з них, щоб досягти успіху. В основі схем лежить створення контенту, який чіпляє користувачів та може стати вірусним. 

Базова схема залучення трафіку виглядає так:

  1. Купівля профілів в шопах. Краще брати трастові акаунти з підписниками, лайками та віком. Ідеально підходять живі профілі, які власники вирішили продати через втрату інтересу.
  2. Створення контенту. В стрічці зустрічаються фото і відео. Динамічний контент працює краще — в нього більше шансів зачепити аудиторію. 
  3. Оптимізація постів. Крім якісного медіаконтенту треба додати релевантні хештеги та call-to-action. CTA може бути направлений на профіль чи зовнішній ресурс. 
приклад call to action
  1. Накрутка реакцій. Потрапити в стрічку рекомендацій та зібрати органічний трафік буде простіше, якщо пост набере хоча б кілька сотень лайків та коментарів. 
  2. Масштабування успішних підходів. Коли вдасться знайти ідеальну схему видобутку трафіку, варто кинути всі сили на її розвиток. 

Ми передивилися десятки адалт-профілів в Твіттері і виявили, що веби використовують багато хитрощів. В деяких випадках йде масовий залив нарізок з порно-сайтів на акаунти віком до 30 днів. Також є багато верифікованих профілів з Twitter Blue за 8$ на місяць. Блакитна галочка трохи покращує ранжування контенту. 

Деякі публікації набирають сотни тисяч переглядів за кілька днів показів. Якщо витратити хоча б 30 хвилин на аналіз профілів, то вдасться з’ясувати, що за цими показниками ховається ботоферма. Веби качають основні акаунти за допомогою тисяч інших та в результаті отримують органічні перегляди. 

кількість переглядів на одному з роликів

111 000 переглядів при аудиторії в 1 400 читачів

Після отримання органічного трафіку залишається вдало його монетизувати. Як показує практика, краще за все в Твіттері заходить саме дейтинг. Трафік можна переливати на OnlyFans-партнерки, дейтинг-офери або накопичувати базу для періодичних розсилок. 

посилання в шапці профіля одної з моделей

Якщо переглянути статистику відвідуваності OnlyFans, то Twitter буде стабільно знаходитися на першому рядку в будь-якому сервісі аналітики. Соцмережу використовують для перенаправлення трафіку, як моделі, так і афілейти. 

статистика за Similarweb

Кейси по монетизації трафіку

Кейсів по заробітку на УБТ з Твіттеру у відкритому доступі практично немає, тому вебам доводиться оцінювати профітність джерела на власному досвіді. Це в будь-якому випадку витрати, які можуть не окупитися.

Нам вдалося знайти кілька історій роботи з Twitter і вони доказують, що майданчик ідеально підходить для дейтингу та адалту. Трафік не завжди дає високий CR, але монетизується.

326 конверсій в стріпкеш

Автор кейсу на постійній основі генерує УБТ з Твіттеру. Він купує прогріті акаунти, заповнює профілі за шаблоном та масово розміщує пости з байтом на перехід до профілю. 

приклад акаунту з кейсу по твіттеру

Афілейт говорить про те, що акаунти зазвичай живуть недовго. Через 5-8 твітів вони можуть потрапити під тіньовий бан і алгоритми обмежать покази. Але бувають виключення з правил як на скріншоті нижче. 

приклад кількості показів у одного з афіліатів

Автор зазначає, що трафік з Твіттеру посередньої якості. Він заливав на стіпкеш та не отримав жодного депозиту. А ось дейтинг-партнерки все ж приносять профіт — 13 конверсій з 200 переходів (CR 6,28%) та 35$. 

статистика по трекеру заливу дейтингу з твіттера
Стата по дейтингу
статистика депозитів
Стата по депам

Також вебу вдалося залучити 1 500 підписників у Discord. В майбутньому базу можна буде монетизувати дейтинг-оферами. Це гарне доповнення до доходу, який він отримав з партнерки. 

154 000 органічних переглядів профілю 

Другий кейс оснований на інший схемі генерації УБТ. Афілейт створив сітку акаунтів та лайкав усі твіти за адалт-тегами. В профілі ботів він розміщував 2-3 відео з основного аку. Це допомогло отримати органічні перегляди, реакції та переходи на зовнішні ресурси.

Статистика за 20 днів на скріншоті. Основний профіль отримав +1 319 підписників і 154 000 переглядів. Це більше 15 000 взаємодій користувачів з акаунтом щодня. Непоганий результат як для УБТ. 

статистика по користувачам

Кожен зробить власні висновки, але немає сенсу сперечатись про гарні перспективи Твіттеру як джерела для заливу на дейтинг. В соцмережі багато дорослих та платоспроможних користувачів, які зацікавлені в адалт-контенті. Цим можно скористуватися, щоб заробити на оферах. 

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0