Як і на що лити в Мексиці: розбір ГЕО, підходів і рекомендації щодо продуктів

Як і на що лити в Мексиці: розбір ГЕО, підходів і рекомендації щодо продуктів

Як ми згадували в інтерв’ю з тимлідом нашого КЦ, у цьому ГЕО ми розбудовуємо свій нейтив кол-центр, щоб повністю контролювати якість обробки трафіку наших партнерів. Це ГЕО арбітражники активно відливають уже кілька років, але завдяки економіці, що швидко розвивається, і зростанню купівельної спроможності – радимо придивитися до цієї країни і дати на неї більше об’ємів. 

Ну а нижче ми розглянемо, чим примітна MX, що там уже ллють наші з вами колеги, і що ми можемо запропонувати залити на цьому ГЕО. 

Про Мексику як ГЕО для арбітражу трафіку

Мексика цікаве ГЕО, а головне густо-населене – 126 млн. осіб. Останніми роками активно розвивається і показує зростання купівельної спроможності, особливо у сфері e-commerce (частка інтернет-користувачів сягнула 76%), що робить її привабливим ринком, зокрема для арбітражу трафіку і просування нутра-оферів.

статистика по населенню Мексики

Основна аудиторія інтернету перебуває у віці від 18 до 44 років, що становить близько 60% усіх користувачів. Це активна, платоспроможна аудиторія, яка цікавиться питаннями здоров’я і благополуччя. 

Статистика щодо захворювань:

  • Діабет. Приблизно 12% дорослого населення Мексики страждає на це захворювання, що робить цю проблему однією з найпоширеніших хронічних недугів у країні;
  • Серцево-судинні захворювання. Близько 25% усіх смертей у Мексиці пов’язані із серцево-судинними захворюваннями, включно з інфарктами та інсультами;
  • Проблеми з потенцією. Статистичні дані свідчать, що близько 16% чоловіків старше 40 років відчувають проблеми з еректильною функцією;
  • Паразити. Ними заражені понад 33% населення. З 1998 по 2014 рік вони забрали найбільшу кількість життів – 2575 і 448 випадків відповідно. Також є статистика, що щорічно інфікуються 20-25 млн осіб. Люди заражаються під час контакту із забрудненим ґрунтом або водою, вживання зараженої їжі або навіть під час тісного контакту з інфікованою людиною чи твариною.

Іншими словами, ґрунт для арбітражу нутра оферів колосальний і значно удобрений особливостями самого ГЕО. Ще трохи статистики для розуміння ЦА: 

  • Вікові групи: 0-14 років – 27%, 15-24 – 17%, 25-54 – 41%, 55-64 – 8%, 65 і старше – 7%;
  • Стать: чоловіки – 49%, жінки – 51%;
  • Популярні джерела трафіку і портали: Google, Facebook (охоплює понад 85% користувачів інтернету в Мексиці), YouTube, Instagram і WhatsApp, Mercado Libre – найбільша торгова платформа в Латинській Америці, яку також активно використовують для онлайн-покупок у цьому ГЕО.

І ще кілька фактів. Мексиканці піклуються про здоров’я і зовнішність, зростає інтерес до ЗСЖ і натуральних добавок. Онлайн-шопінг популярний, особливо серед молоді та городян. При цьому населення віддає перевагу перевіреним брендам і продуктам з хорошими відгуками.

Популярні категорії нутра-оферів: 

  • Добавки для схуднення і контролю ваги. Ожиріння є серйозною проблемою, і продукти для зниження ваги користуються високим попитом;
  • Засоби для поліпшення здоров’я серця. З урахуванням високого рівня серцево-судинних захворювань, продукти для підтримки здоров’я серця також мають попит;
  • Вітаміни та мінерали. Загальний інтерес до добавок продовжує зростати.

Резюмуючи, завдяки великій і активній інтернет-спільноті, зростаючому інтересу до здорового способу життя і високому попиту на натуральні добавки, Мексика – це привабливий ринок для нутри. Тепер давайте подивимося, що ж ллють наші колеги в цьому ГЕО. 

Що ллють у SPY-сервісах на Мексику

Як одного разу сказав наш ТОП партнер: 

«На нутрі по Мексиці 70% РК працює незграбно і недбало, багато хто ллє, не розуміючи специфіки ГЕО і офера. Беруть перший-ліпший креатив із SPY і, природно, не отримують жодного результату. Хоча саме в цьому ГЕО добре зроблене промо і опрацьований підхід – основа профітної кампанії». 

Наш невеликий ресерч нижче – це хоч і профітні кампанії, які крутяться в спаї понад 6 днів, вони представлені виключно для ознайомлення і розуміння, що взагалі ллють. Оскільки які дії робив вебмайстер для оптимізації і як алгоритми FB зачепляться за ЦА у вашому випадку – передбачити ніхто не зможе. 

☝️ А профітні підходи, актуальну статистику за оферами та допомогу з креативами можете отримати через наших менеджерів: @Dima_OmniCPA, @Emily_omni, @Yana_omni, @JaneOmni

Зв’язка #1. Гіпертонія 

Креативи використовують емоційні тригери через вигляд хворих людей і священника (отця Анхеля Еспіноси). Це викликає співчуття і довіру, спонукаючи глядачів дізнатися більше про продукт. Згадки про «секрети» і «стародавні рецепти» створюють відчуття ексклюзивності та унікальності, що привертає увагу і викликає інтерес. А включення медичних схем та ілюстрацій демонструє науковий підхід і додає продукту достовірності.

Також у двох креативах використано образи натуральних продуктів, як-от мед, що приваблює тих, хто віддає перевагу природним методам лікування. 

Усі ці креативи працюють у зв’язці з ось таким прелендом-лендом. Як бачимо, використовується лікарсько-освітній підхід з детальною інформацією про гіпертонію та її лікування. Використання медичних термінів і описів, а також наявність зображень лікарів і згадка про наукові дослідження додають авторитетності продукту. Це створює враження, що товар справді розроблено з урахуванням наукових знань і медичних рекомендацій.

Відгуки користувачів та історії успіху допомагають створити емоційний зв’язок з аудиторією. Це мотивує спробувати продукт. А також слугує потужним соціальним доказом ефективності продукту і допомагає зняти можливі сумніви у потенційних клієнтів.

преленд по Мексиці на нутру
преленд по Мексиці на нутру
преленд по Мексиці на нутру
преленд по Мексиці на нутру

Зв’язка #2. Паразити

Креативи активно використовують зображення паразитів і людей з явними проблемами, з ними пов’язаними (наприклад, почервоніння шкіри), що підсилює асоціацію з реальними симптомами і можливістю її вирішення за допомогою продукту. Наявність логотипу відомої фармацевтичної компанії посилює довіру до офера і створює асоціацію з якістю та ефективністю. Використання яскравих червоних акцентів робить їх більш помітними у стрічці новин.

креативи по Мексиці на нутру OMNICPA

На прелендинг пробитися не вдалося, натомість зазначимо, що краще не намагатися робити подібні креативи, з 99% ймовірністю зараз FB їх не пропустить. Чому? Рекомендуємо ознайомитися з нашим гайдом по креативам з коментарями тимліда нашого медіабаїнгу.  

Зв’язка #3. Діабет

Відео починається з драматичної музики і текстових вставок, що привертають увагу до проблеми. Головний герой, лікар або експерт, пояснює серйозність проблеми і далі йде демонстрація продукту із зазначенням його ефективності та простоти використання. Відео завершується закликом до дії, де глядачеві пропонується скористатися знижкою.

Відео ефективно використовує емоційні тригери, як-от страх перед хворобами та бажання позбутися їх. Наявність експерта надає трасту продукту, а використання графічних елементів і анімацій робить ролик більш наочним і незабутнім.

Лендинг зроблений в одній стилістиці з інтерфейсом FB і слугує продовженням креативу з тією ж селебою – місцевим лікарем Агустіном Ландіва, що додає довіри. Тут же у нас докладний опис продукту, його переваг і клінічних досліджень, що допомагає переконати потенційних клієнтів у його ефективності. 

Лендинг пропонує просту форму замовлення і підкреслює обмежену пропозицію, що створює відчуття терміновості та стимулює швидкі покупки.

преленд по Мексиці на нутру OMNICPA
преленд по Мексиці на нутру OMNICPA
преленд по Мексиці на нутру OMNICPA
преленд по Мексиці на нутру OMNICPA

Креативи і лендінг працюють у зв’язці – авторитетні особи, реальні історії успіху і переконливі дані створюють досить трастову воронку. Креативи привертають увагу і викликають інтерес, а прокла дає всю необхідну інформацію для ухвалення рішення про покупку. 

Що можна залити на Мексику з OMNI CPA

В OMNI CPA ми розробляємо інхаус офери, самі курируємо виробництво, логістику, а також дотискаємо трафік наших партнерів через власні нейтив КЦ. А ще ми платимо за апсейли! Тому наші веби заробляють на COD нутрі не менше, ніж їхні колеги в SS. 

На Мексику ми можемо порадити кілька оферів: 

  • Coradeluz. Засіб від гіпертонії, який не тільки стабілізує артеріальний тиск, а й допомагає знизити навантаження на серцевий м’яз, нормалізує стан кровоносних судин і знижує ризик виникнення ускладнень. AR – 28%, середній розмір виплати з урахуванням апсейлу – $23.
офер по Мексиці на нутру OMNICPA
  • Diapsula. Засіб від діабету. Регулює роботу гормону інсуліну, чинить антиоксидантну дію, коригує і покращує роботу гормональної та імунної систем, нормалізує обмін речовин. AR – 23%, середній розмір виплати з урахуванням апсейлу – $22.
офер по Мексиці на нутру OMNICPA
  • Sirt2S. Коктейль для схуднення. Допомагає проводити детоксикацію організму й позбутися зайвої ваги та целюліту. На лендингу зроблено акцент на натуральному складі та загальному оздоровленні організму поряд із позбавленням від зайвих кілограмів. AR – 23%, середній розмір виплати з урахуванням апсейлу – $22.
офер по Мексиці на нутру OMNICPA

Реєструйтесь в OMNI CPAі заливайтесь на ексклюзивні продукти від прямого рекламодавця! Після реєстрації каталог оферів доступний відразу. Можна лити на інхаус не тільки в ніші кардіо, а й адалт, схуднення, паразити, суглоби, діабет, грибок, амулети тощо. 

На завершення

Мексика – це чудове ГЕО за рахунок своєї густонаселеності, зростаючої купівельної спроможності та активної інтернет-спільноти. Наявність різних вікових груп, з переважанням молоді, робить цю країну привабливою для просування нутра-оферів. Високий рівень захворювань, таких як діабет, серцево-судинні проблеми та паразитарні інфекції також створюють значний попит на БАДи.

Пишіть нашим менеджерам – підберемо найкращі пропозиції під ваше джерело трафіку: @Dima_OmniCPA, @Emily_omni, @Yana_omni, @JaneOmni. Також підписуйтесь на наш Telegram-канал та Instagram! Актуальні офери, апдейти по ГЕО і корисні гайди – все там.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0
Підписуйся