Як обрати офер в нутрі: 4 кроки на шляху до успішного заливу

Як обрати офер в нутрі: 4 кроки на шляху до успішного заливу

Від зародження арбітражу трафіку, нутра користується заслугованою увагою, як одна із найбільш профітних вертикалей. При цьому під словом “нутра” поєднується багато різних продуктів для здоров’я, краси та самопочуття. Ця стаття допоможе вам розібратись в тому, на які критерії звертати увагу при виборі офера та партнерки.

Ми, OMNI CPA, є прямим рекламодавцем та партнерською програмою по нутрі з 2014 року, що має тільки ексклюзивні офери, власні колл-центри, виробництво і логістику. А ще ми платимо за апсейли! 

Будемо ділитись досвідом в своєму блозі. Тож влаштовуйтесь зручніше, і давайте розбиратись, як же обрати офер так, щоб не втратити гроші на тестах.

Крок 1: визначте аудиторію і біль 

Оферів в нутрі багато: починаючи від кремів для схуднення і закінчуючи всілякими амулетами на удачу. Однак, болі у аудиторії всього чотири:

  • бути здоровими;
  • бути красивими;
  • бути бажанними;
  • бути успішними.

Здоров’я

Сюди можна віднести такі категорії товарів:

  • від болю в суглобах;
  • для серцево-судинної системи;
  • від діабету;
  • протигрибкові препарати;
  • для лікування та покращення слуху;
  • для лікування та покращення зору;
  • від варікозу;
  • від псоріазу;
  • для лікування простати;
  • для лікування мочеполової системи, тощо.

Окремо можна відзначити засоби для лікування алкогольної залежності. 

Ця категорія – найсерйозніша ніша, яка потребує глибокого занурення. Споживачі, як правило, добре розуміються на проблемі, знають причини, процеси й особливості перебігу захворювання, стежать за трендами в галузі лікування недугів і слухають медійних медичних спікерів. 

Перед заходом у здоров’я треба підготуватися: вивчити симптоми, провести аналітику за джерелами, популярними медійними особами в конкретній країні та регіоні. Людину, яка має такі проблеми, не зацікавити тільки ціною та акційними пропозиціями, тут важливий рівень подачі інформації. 

❗️Ми відповідально ставимось до здоров’я наших клієнтів. Наші оператори колл-центру наголошують на тому, що не можна перестати приймати основне лікування, котре призначив лікар. А якщо людина не зверталась до лікарні і хоче зайнятись самолікуванням, її спочатку заохочують звернутись до лікаря. 

Краса та схуднення

Основна цільова аудиторія таких товарів – жінки. Більшість з продуктів цієї категорії мають сезонність і активніше починають продаватись навесні та влітку, коли дівчата готуються до тепла і хочуть привести себе у форму. 

Товарами з б’юті категорії можуть бути:

  • продукти для росту та відновлення волосся;
  • препарати для схуднення;
  • антивікові препарати.

Якщо перші дві категорії – більше продаються навесні та влітку, коли дівчата хочуть провести себе у форму. То останні – менше підвержені сезонності і гарно продаються в будь-яку пору року. 

Люди, які страждають на зайву вагу, часто перепробували все і зневірилися в спробах схуднути. Вони готові хапатися за будь-які нові підходи, роблять покупки на емоціях. Такі люди добре обізнані у варіантах різних дієт – пошукайте модні в схудненні тренди, дізнайтеся, як худнуть зірки і блогери. 

Адалт-продукти

До цієї категорії відносяться добавки, що направлені на збільшення сексуальної активності. Найчастіше такі офери представлені товарами для чоловіків, проте інколи можна зустріти і продукти для підвищення лібідо у жінок.

Ще більш спонтанні покупки, а також простіше працювати з трафіком – майже немає підводних каменів, крім часу дзвінка. На публіці люди не готові обговорювати таке, тому важливим є миттєвий додзвін з КЦ і грамотне опрацювання ліда.

Крок 2: поглиблення в проблему та вивчення симптомів 

Визначившись із нішею, потрібно поглибитись в проблему, дізнавшись:

  • симптоми і болі цільової аудиторії;
  • особливості перебігу і загострень захворювань, їх сезонність;
  • основні причини звернення до медичних фахівців;
  • поширеність проблеми за когортами: вік, дохід, сімейний статус, тригери – наприклад, дівчата, які щойно народили, хочуть схуднути і привести тіло до ладу;
  • специфіку підходу в конкретних країнах. Наприклад, німецькі лікарі при грибку нігтів призначають апаратний педикюр, а препарати для лікування виписують неохоче. Регулярний похід на апаратну процедуру стомлює, набридає і, як правило, не входить у страховку;
  • перевірте спай-сервіси на предмет цікавих підходів і креативів, що конвертять, але не зловживайте цим – авторські креативи в довгостроковій перспективі принесуть більше профіту. 

Що більше інформації ви отримаєте, то краще вибудуєте воронку і вищим буде апрув. Але найголовніше – зверніться до свого менеджера, він уточнить актуальні підходи для різних джерел трафіку на обране ГЕО. Менеджери OMNI видають готові воронки, допомагають з перекладами та креативами – пишіть нам. 

Крок 3: проаналізуйте інфраструктуру

Після того, як користувач заповнює форму заявки на вашому сайті, він потрапляє в руки операторів колл-центру, а вам залишається тільки чекати. 

Щоб максимально застерегти себе від неякісної обробки лідів, заздалегідь дізнайтесь:

  • свій або аутсорс колл-центр у партнерки. У випадку інхаус КЦ, ви зможете впливати на якість обробки лідів та оперативніше отримувати фідбек по трафіку, а також – допрацювати скрипти, відповідно вашій воронці, якщо ви використовуєте кастомний підхід;
  • середній час дозвону. Золотий час – перші 2-5 хвилин після того, як людина заповнила форму на сайті. Також поцікавтесь в який період відбуваються спроби дозвону, якщо покупець не бере слухавку. В OMNI – оператори намагаються додзвонитись і дожати ліда впродовж 2 тижнів, тому часто апрув “дотягується” з часом;
  • наявність записів дзвінків. Більшість партнерок не надає доступів до записів розмов з лідами, деякі – роблять вигрузку за запитом. Якщо від вас це приховують – цe red flag! В OMNI ви можете слухати розмови операторів і бачити всі дані по дзвінкам прямо в особистому кабінеті;
  • наявність динамічної ставки (апслейлів). Будь-який колл-центр намагається продати ліду більше упаковок або додаткових товарів, ніж він замовляв у вас на ленді. Але майже ніхто не платить за допродажі. В OMNI CPA ви будете заробляти в середньому на 20-30% більше завдяки апсейлам;
  • дізнайтесь які є моделі оплати. Найбільш розповсюджена – COD (Cash on Delivery) – це коли людина платить при отриманні товару. Також є SS (Straight Sale) – з оплатою на сайті, вони потребують більших бюджетів на старт, та Trial – генерять ліди дешевше, але тут потрібно працювати над воронкою, аби не просідав апрув;
  • дізнайтесь показники EPC та AR. Перший – це середня ціна переходу на лендинг, на базі цього показника, знаючи ціну закупки трафіку, можна зрозуміти чи профітний буде ваш залив. Другий – це апрув, важливий показник якості роботи КЦ;
  • проаналізуйте промо-матеріали. Оцініть ленди, преленди, мобільні версії сайтів та дізнайтесь, чи може партнерка унікалізувати їх під вас. 
  • оберіть заливати по API чи Postback. Також не всі партнерки мають API, який дозволяє розміщувати ленди та преленди на своїй стороні, що дає більше гнучкості в роботі. 

Пам’ятайте, що чим детальніше ви проаналізуєте партнерку на старті, тим менше вірогідність того, що ви втратите гроші. 

Крок 4: слідкуйте за новинами 

Багато партнерських програм по нутрі публікують кейси, гайди, зв’язки в телеграм-каналах і арбітражних медіа. Більшість арбітражників ставляться до цього зі зневагою, мовляв, все вже віджато і ніхто при здоровому глузді не буде публікувати те, що може принести гроші. 

Однак, з нашого досвіду, це не завжди так – партнерки публікують матеріали про офери, на яких бачать позитивну динаміку, зазивати арбітражників на невигідний оффер – означає вбити репутацію. Але ніщо не буде кращим за попередній аналіз оферу на основі показників, котрі ми перерахували в попередньому пункті.

На які нутра офери залитись цією весною: ексклюзиви від OMNI 

Схуднення. Більшість дівчат бажають скинути кілька зайвих кілограмів до сезону топів, юбок та купальників. Тому весна – гаряча пора для заливу схуднення. 

офер Sirt2s
Розмір виплат по оферу Sirt2s
Розмір виплат по оферу Sirt2s

Протигрибкові. З переходом на відкрите взуття, ховати грибок стає неможливим, тому багато людей активно бореться з цією проблемою.

Размер выплат и апрув по офферу Milozol
Розмір виплат та апрув по оферу Milozol

Суглоби. Разом із сонцем у моду повертаються прогулянки на свіжому повітрі. Для людей 40+ це може бути проблемно через біль у суглобах. Також навесні часто погода мінлива, що також впливає на болі в суглобах і бажання їх позбавитись. 

офер Artodip omni cpa
Розмір виплат і апрув по оферу Artodip
Розмір виплат і апрув по оферу Artodip

Адалт. Весна та літо  – періоди підвищеної сексуальної активності, тому у справу йдуть препарати для підтримки простати.

erosen omni cpa
Розмір виплати та апрув офера Erosen
Розмір виплати та апрув офера Erosen

Гіпертонія. Зростання температури призводить до того, що люди відчувають підвищений тиск та супутні цьому проблеми. Особливо це відчутно в південних регіонах Європи – Іспанії, Італії, Потругалії. Там клімат дуже теплий і взимку, а навесні і влітку показники можуть сягати рекордних 33-42 градуси.  

офер omnicpa cardirin
виплати omnicpa
Розмір виплат та апрув офера Cardirin

Отже, весняний сезон – кращий час залитись на нутру, бо багато сезонних оферів вже користуються більшим попитом. А з динамічною ставкою та ексклюзивними нутра-продуктами від OMNI CPA, ви зможете заробляти більше. 

Ми вже підготовували конвертячі промо і роздаємо їх партнерам, а також готові оперативно перекласти твої авторські преленди, ленди і креативи! Реєструйся в OMNI CPA та пиши своєму менеджеру, що тобі потрібна профітна зв’язка і починай заробляти на нутрі вже на цьому тижні!

Підписуйтесь на наш Telegram та Instagram, там ми регулярно публікуємо корисний та ексклюзивний контент, а також – наші ексклюзивні пропозиції. Якщо ви хочете відливати наші продукти першими та заробляти на нутрі, вам точно варто це зробити!

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0