$4417 профіту з Facebook на офері для схуднення в Європі | Кейс від партнера OMNI CPA

$4417 профіту з Facebook на офері для схуднення в Європі | Кейс від партнера OMNI CPA

Привіт! Це OMNI CPA — прямий рекламодавець у вертикалі нутри з 40+ інхаус продуктами на Європу, Латам і Казахстан. У нашому Telegram-каналі ми пообіцяли, що будемо активніше викладати в паблік кейси, тож не будемо змушувати вас чекати, і покажемо результати тесту ru-EU аудиторії нашим партнером. Ми попросили його розповісти, як проходили тести, який сетап використовували, як він масштабував зв’язку і якими гіпотезами керувався при створенні промо-матеріалів. 

☝️ Вийшов наочний посібник із заливу з Facebook, тож, якщо ви тільки плануєте заходити у вертикаль і джерело, впевнені – вам буде корисно. 

Далі кейс від імені партнера з нашим редагуванням 🙌

  • офер: Sirt2S
  • тематика: схуднення
  • CPA-сітка: OMNI CPA
  • джерело трафіку: Facebook Ads
  • період заливу: 29.01.2024 – 30.04.2024
  • ГЕО: ru-EU
  • Витрачено: ≈ $8 345 
  • Отримано: = $12 763 
  • Профіт: ≈ $4 417 
  • ROI: ≈ 52.93%

За весь час роботи кампанії вдалося оптимізувати і тримати ціну за лід у районі $4-5, що для Європи досить хороший показник. 

Скріншот статистики з трекера
Скріншот статистики з трекера

Критерії вибору офера і ГЕО

Як таких цілей прийти і потестити певне ГЕО і офер у мене не було. Просто запам’ятав хлопців кілька років тому на одному з івентів у Києві, і ось нещодавно зустрів їхнього менеджера на одному з місцевих мітапів. Вирішив підійти, поспілкуватися, оскільки в чатах бачив кілька хороших відгуків. 

До теми затоки трафіку на ru-EU поставився з невеликим скепсисом, але вже після конференції списалися з менеджером, подивився цифри, вирішив залитися без великих очікувань і з невеликим бюджетом – чисто глянути зайде чи ні. 

переписка за менеджером OMNI CPA

Офер на схуднення вибрав спеціально, оскільки вертикаль вічнозелена і ЦА в ній буде найширшою, що знову ж таки для тесту має бути показовим моментом. 

Також зазначу, що трафік заливався не на прокла-ленд із двох причин: по-перше, я використовував «чатові» преленди, по-друге, мені сподобалися тексти на оригінальному лендингу ПП. Без агресивного маркетингу, але з чітко вшитими УТП продукту та болями ЦА. 

Особливо сподобався цей блок, оскільки, на мій погляд, він впливає на траст офера в очах ЦА. Але це лише мої здогадки, які неможливо перевірити. 

SIRT2S офер OMNI CPA

Робочий сетап

Мій залив припав на, напевно, один із найжорстокіших штормів з часів останніх виборів у США. Протестити підходи на ПБ було нереально, FB давав запускатися тільки з найтрастовіших розхідників: 

  • Акаунти. Використовувався сетап Кінг+автореги. За всіма канонами кінга “дружив” з іншим фармами, щоб у разі відльоту першого доступ до РК не втрачався. Окремо варто сказати, що ці місяці були показовими в плані порівняння якості одних і тих самих позицій у різних шопах. Рекламувати селлера не буду, оскільки асортимент досить скромний. Впевнений, цієї підказки читачам вистачить;
  • Платіжка. Знову ж таки селлера рекламувати не буду, скажу тільки, що працював з GB бінами, щоб була якась мінімальна релевантність з ГЕО акаунтів і кампаній заливу на європейські ГЕО. 
  • Антидетект. Тоді активно тестував один з браузерів, що був безкоштовним під час бети, паралельно кілька сетапів були в іншому антіку. 
  • Проксі. Мобільні приватні проксі від мого товариша під ГЕО фарма акаунтів. 

Загалом зазначу, що сетап виходив досить дорогим. Заливай я в інший час, на розхідниках можна було б трохи зрізати кости. 

Ще момент щодо домонетизації. Оскільки це був по суті тест партнерки, то замість стандартного Backfix’а, який я зазвичай використовував, підключив домонетизацію новинною вітриною зі стандартних інструментів OMNI CPA. Зацінив просте налаштування прямо в особистому кабінеті ПП. 

новинна вітрина OMNI CPA

Вам також може бути цікаво: Кейс на $9624 на офер для зору з Google Ads від внутрішнього медіабаїнгу OMNI CPA 

Які креативи та прелендинги тестували і які конвертували

Що стосується креативів, то я здебільшого працюю з тизерним підходом, бо більшість моїх вдалих заливів пов’язані саме з ним. Алгоритм стандартний, з яким працює добра половина ринку: 

  • Іду в SPY, намагаюся пробити зв’язки під потрібний мені офер. Якщо не знаходжу, то просто дивлюся, що ллють у рамках тематики. 
  • Викачую вподобані варіанти й унікалізую – міняю текст, шукаю/генерую подібні картинки. 

Тут вирішив додатково протестувати товарний підхід, бо сподобалася ідея поєднати образ успішної дівчини і лікарський підхід, який не буде тригерити модерацію. Але тизер у підсумку все одно виявився найкращим. 

приклади креативів OMNI CPA

З приводу прелендів довго розписувати не буду, відлив по 300 кліків на два преленди: лікарський з історією і ось такий «чатовий». Як ви розумієте, чим оригінальніше – тим краще, і чатовий у підсумку переміг. 

Діалог на скріншоті досить дефолтний. Скрипт я унікалізував і тестував різні варіанти. Поки що планую їх використовувати далі, тож не засуджуйте. 

приклад лендингу OMNI CPA

Налаштування кампаній, оптимізація та масштабування

Таргет досить стандартний, крім того, що креативи російською мовою. А так напевно перерахую списком: 

  • аудиторія: Ж 30+;
  • ГЕО: ru-EU;
  • таргет на широку;
  • автоматична ставка;
  • пристрої: Smartphone, Desktop, Tablet. 

Після тестових проливів зрозумів, що аудиторію вибрав правильно, оскільки коригування не знадобилося. А ось за ГЕО довелося оптимізуватися і вимикати ті, з яких лідів не було. Здебільшого превалювала Німеччина і країни Балтії. Загалом менеджер про це попереджав спочатку, бо в цих ГЕО більшість російськомовних переселенців. 

Кабінети, звісно, вже забанено, але знайшов у листуванні один скрін. Зберіг, оскільки кабінет добре відспендив, що підтвердило гіпотезу про роботу над якістю витратних матеріалів:

приклад статистики OMNI CPA

Що стосується масштабування – дублював робочу зв’язку на інші акаунти. Якщо після зливу $20 акаунт кампанії не чіплялись, то просто видаляв і запускав знову кампанію. 

Висновки та рекомендації щодо затоки

Загалом якихось особливих висновків від мене не буде, можу тільки сказати, що трастовість витратних матеріалів і, відповідно, збільшення витрат на них – на сьогодні це ключ до можливості й далі працювати в соло. Природно, витраченими ресурсами потрібно ще правильно розпорядитися. 

Щодо офферів, схуднення – це нестаріюча класика, яка буде актуальна завжди. Головне, на що я б акцентував увагу – це релевантність між аудиторією і крео (тизери для аудиторії нутри відпрацьовують на відмінно). Також варто уважно поставитися до підбору ГЕО і швидше відключати країни, що не конвертують. 

Читайте також: Нутра на російськомовну Європу: розбираємо НЕ ГЕО, а аудиторію 

—————————————————————————————————————————

В OMNI CPA ви знайдете всі популярні категорії нутри. Пишіть нашим менеджерам: @Dima_OmniCPA, @Emily_omni, @Yana_omni, @JaneOmni — підберемо, щось цікаве.
Також ми перезапустили на Telegram-канал та Instagram. Будемо раді вашій підписці. Всім профітних заливів. 

Реєструйтесь в OMNICPA та отримуйте готові воронки під залив нутри. Зробимо наступний кейс разом?

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0
Підписуйся