Кейс на $9624 на офер для зору з Google Ads від внутрішнього медіабаїнгу OMNI CPA 

Кейс на $9624 на офер для зору з Google Ads від внутрішнього медіабаїнгу OMNI CPA 

Привіт! Це OMNI CPA – прямий рекламодавець у вертикалі нутри з 40+ інхаус продуктами на Європу, Латам і Казахстан. Про нас давно не було чути, але ми знову в пабліку і готові ділитися своїми напрацюваннями, які вдалося реалізувати за останні 3 роки. 

Сьогодні ми представляємо кейс на наш COD офер для зору Dioptic, який медіабаїнг проливав на російськомовну аудиторію Європи. Наразі це досить перспективна ніша, і наступного тижня ми опублікуємо повний гайд по роботі з цією унікальною аудиторією. Ну а тепер давайте перейдемо безпосередньо до кейсу.

Основна інформація: 

  • Офер: Dioptic
  • Тематика: Зір
  • CPA-мережа: OMNI CPA
  • Джерело трафіку: Google Ads
  • Період заливу: 01.01.2024 – 31.03.2024
  • ГЕО: ruEU
  • Витрачено: ≈ $14 264 
  • Отримано: = $23 888 
  • Прибуток: ≈ $9 624 
  • ROI: ≈ 67,4%

Ціна ліда коливалась в районі $6-7. 

статистика з Binom OMNI CPA

Скріншот статистики з Binom

Критерії вибору офера і ГЕО

Звісно, наш пріоритет – це власні інхаус-продукти, оскільки від самого початку знаємо всі привабливі сторони офера і знаємо, що наш кол-центр зможе дотиснути будь-який трафік. Проте вибір на тематику зору припав через низку причин: 

  • Оскільки ми не ллємо на конкретне ГЕО (таргет був на всю Європу, оголошення російською мовою) і ллємо по широкій, то було важливо охопити проблему, яка знайома більшості. За даними ВООЗ, 2,2 млрд. людей у світі мають проблеми із зором. 
  • Ми не просуваємо офери як основний спосіб лікування. На це потенційному покупцеві також акцентує увагу наш КЦ. За тими ж даними ВООЗ 1 млрд. страждають на порушення зору через відсутність профілактики. Тому наша ЦА розширюється навіть тими, хто ще не має проблем із зором, але, наприклад, входить у групу ризику за віком або багато працює за комп’ютером. 
  • Низька конкуренція. Тематика хоч і не нова, але все ще не стала арбітражною класикою, як суглоби/діабет/паразити/схуднення. Ллють такі офери все ще не так багато колег. Відповідно, ціна за трафік у перспективі могла бути нижчою за середню по вертикалі в розрізі сорсу. 
  • Лояльність джерела. Якщо правильно уявити офери для зору, як вітаміни для очей, то їх можна проштовхнути навіть у джерелах з суворою модерацією. У креативах не потрібні заборонені прийоми на кшталт оголених жінок або шокуючих зображень.

Також зверніть увагу на лендинг. Наша команда з промо-відділу правильно розставила акценти у вигляді “зняття напруги з очей” і “захисту очей при тривалій напрузі”. 

офер Dioptik

Що стосується ГЕО, то, як сказали вище, у цьому заливі ми таргетувались на російськомовну аудиторію, яка з тих чи інших причин проживає на території Європи – Німеччина, Латвія, Естонія, Литва, Італія та ін. 

Які креативи та прелендинги тестували і які конвертували

Найчастіше офер купується цілеспрямовано. Це не спонтанна покупка, коли людина легко може передумати. А через специфіку сорсу й оголошень – грамотний прогрів у воронці тут буде дуже важливим. Але давайте по порядку. 

Під час тесту ми намагаємося ставити в спліт не просто різні картинки, а саме дивитися, який підхід більше підійде під цей офер. Конкретно в цьому випадку тестувалися: тизерний з народними методами лікування, чистий тизерний і до/після підходи. 

креативи на нутру OMNI CPA

Креативи, які були в спліт-тесті

Кілька слів про кожне крео: 

  • Тизерний з народними методами лікування. Зазвичай, щоб показати, що офер повністю натуральний, заведено показувати фото рослин, овочів, фруктів. Але, по-перше, це елементарно провокує цікавість у ЦА, по-друге, є реальне дослідження, що бікарбонат знижує інтенсивність реакції фотонів на світло і прискорює її відновлення. Щоправда, справжність цих досліджень сумнівна. 
  • Чистий тизерний. Тут ми просто взяли екзотичний продукт, щоб користувачеві було цікаво, як він пов’язаний зі здоров’ям очей. 
  • До/після. Найзрозуміліший, але також часто користувач утримується від кліка, бо розуміє, що далі на нього чекає реклама.

Спойлер: фаворитом виявився тизерний підхід із содою. 

статистика з Binom OMNI CPA

Він по-суті був найбільш релевантний нашому прелендингу з історією студента, який винайшов нову формулу, загорнуту новинний підхід. До речі, посилання вело на проклу з формою замовлення. Форму замовлення зробили одразу на прелендингу, акцентуючи увагу на швидкоплинності пропозиції та втраченій вигоді (залишилося 10 штук), оскільки жителі Європи полюбляють знижки, бонуси, акції. 

лендинг OMNI CPA

Власне, класичний преленд, де ми закриваємо всі заперечення і знайомимо користувача з продуктом. Кому цікаво, можете збільшити і прочитати статтю. Зображення замазали, бо вони нам ще знадобляться. У будь-якому разі під будь-який офер менеджер OMNI CPA видасть вам кілька прелендів, що конвертять. 

Головне, що варто відзначити – використання форми замовлення прямо на прелендингу – це чудовий спосіб зробити воронку коротшою, і далі справа вже за нашим КЦ. Власне, так уже ллє велика частина ринку. Тож підемо далі. 

Налаштування кампаній, оптимізація та масштабування

Метою поставили CPA з ціною в $3-4, денний бюджет – $6. На топових кампаніях піднімали ціни CPA до $5-6 і паралельно бюджет, який радив Google Ads. Під час запуску використовували схему: 5 заголовків, 5 описів і 5 картинок. Брали дві групи оголошень і проводили паралельне тестування підходів. Таргет:

  • Аудиторія: Ч/Ж 35+ на широку
  • ГЕО: ruEU
  • Мова: російська
  • Пристрої: Smartphone, Desktop, Tablet

Оптимізацію проводили за допомогою бюджетів, і завдяки виключенню ГЕО, що не конвертують. Масштабування проходило за рахунок дублювання робочої зв’язки на інші акаунти + підняття CPA і бюджету. 

статистика з OMNI CPA

Скріншот із партнерської мережі OMNI

Ну і пара скріншотів з рекламного кабінету GA. Єдине, що тут багато кампаній, краще дивитись на загальний результат в Binom (додали на початку статті): 

статистика з OMNI CPA
статистика з OMNI CPA

Висновки та рекомендації щодо заливу

Офери на зір мають гарний потенціал і вельми цікаві для всіх арбітражників, хто ллє на нутру. Головне, на що ми б акцентували увагу – це релевантність між аудиторією і крео. Тизери в більшості випадків відпрацьовують на відмінно. Також слід звернути увагу на актуальність проблеми для певного ГЕО. 

В іншому, російськомовна Європа зараз добре перформить на нутру – Dioptic далеко не єдиний офер з хорошим конвертом. В OMNI CPA ви знайдете всі популярні категорії нутри. Пишіть нашим менеджерам: @Dima_OmniCPA, @Emily_omni, @Yana_omni, @JaneOmni — підберемо, щось цікаве.

Також ми перезапустили наш Telegram-канал та Instagram. Будемо раді вашій підписці! Усім профітних заливів. 

Реєструйтеся в OMNICPA та отримуйте готові воронки під залив нутри. Зробимо наступний кейс разом? 

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0