Чи варто купувати акаунти Facebook з білами?

Чи варто купувати акаунти Facebook з білами?

Останніми місяцями в Facebook з’явилася масова проблема з падінням білів. Арбітражники витрачають кошти і час на прогрів акаунтів, а після запуску рекламних кампаній бачать в лімітах $2-10 замість бажаних $60-75. 

Ринок швидко реагує на потреби — в Телеграмі з’явилися майданчики, де можна купити профілі з вибитими білами. А ще їх можна взяти з рук у звичайних арбітражників. В новому матеріалі розбираємось, чи варто брати такі акаунти. 

Доцільність купівлі фармів з білами

Отримувати високі біли стає все складніше, тому арбітражники шукають альтернативні шляхи вирішення проблеми. Деяким вебам не підходять агентські каби, адже хочеться повністю контролювати процеси. 

Приблизно з листопада 2023 з’явилися пропозиції про купівлю акаунтів з вибитими білами. Зазвичай такі профілі мають ліміти від $50 до $75. Товари виглядають привабливо, тому що зникає необхідність прогрівати каби і оплачувати холди. 

Приклад лімітів

Процес купівлі виглядає просто: оплата → передача доступів → імпорт акаунта в антидетект-браузер → залив. Новачкам може здатися, що вони знайшли кнопку «Бабло», але є підводні камені.

Головний ризик — падіння лімітів після запуску основної кампанії. Після старту роботи з профілем цифра може залишатися незмінною, але ліміт часто падає після прив’язки картки та налаштування РК. 

Падіння білу

Навіть якщо селер передає профіль через антік, FB бачить зміну конфігу. Як би гарно не маскував відбиток антидетект, є параметри, за якими алгоритми рекламної мережі можуть побачити «переїзд». А за цим часто слідує зниження трасту. 

Попит на акаунти з білами з’являється через те, що на куплених сетапах можна одразу запустити трафік і не чекати списання холдів, з чим часто виникають проблеми. Акаунти вже прогріті і готові до роботи.

Високі ліміти

Новачкам варто розуміти, що заздалегідь не вдасться дізнатися, чи не відлетить біл після старту заливу. Але можливість взяти профармлені акаунти з гарними лімітами і відспендити $50-100 виглядає привабливо для тестів. Тому варто відноситися до цієї можливості як до нового досвіду. 

Зараз в шопах практично немає готових сетапів з білами, але є пропозиції купівлі з рук. Будьте готові до того, що селери можуть ставити ціну зі стелі та не захочуть передавати їх через дефолтні інструменти антіка.

За скільки можна продати біли?

За бажання можна не купувати акаунти з лімітами, а продавати їх. Якщо вдається регулярно вибівати біли та немає профітних зв’язок для заливу, можна заробляти на цьому. Попит на ринку високий, дефіциту покупців не буде.

Середня вартість таких профілів — 10-15% від ліміту. Сетап з білами на $300 можна продати в середньому за $30-45. Цифри приблизні, в кожному випадку все вирішується індивідуально. 

Чи доцільно відкривати собі шоп з продажу білів, складно відповісти. Треба купити фарми, БМ, якісні проксі та знайти бюджет для холдів. А ще дочекатися, коли заморожені кошти повернуться назад.

Попит на акаунти

За умови швидкого запуску схема з купівлею акаунтів виглядає профітною, але з холдами привабливість втрачається. Хоча варто пам’ятати, що іноді Facebook списує предавторизаційні платежі кілька разів і доводиться чекати манібек 3-4 тижні. 

Купувати акаунти з білами чи ні — кожен вирішує сам. Для тесту можна взяти кілька профілів і прослідкувати за динамікою зміни лімітів. В деяких кейсах вдається заощадити час, але цілком можливо, що біл обнулиться в процесі заливу. 

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0