Кейс по крипті: $75 600 з ROI 80% на оффері з ПП Moonstar Network

Кейс по крипті: $75 600 з ROI 80% на оффері з ПП Moonstar Network

Відносно свіжим кейсом по заливу на крипто-офери ділиться команда CPA-неворку Moonstar Network. Це кейс команди, яка працювала з криптою  всього  три місяці. Афілейти питали на що краще залити трафік, а менеджер видав готову воронку під залив Італії. Заливали за допомогою Traffis, в якому спільно з менеджером був обраний преленд.

CPA Network: Moonstar Network
Dates: 02.10.23 – 31.10.23
Offer: Immediate Edge
Traffic source: Facebook
Payout (CPA): $900
GEO: Італія
Cost: $41 975
Revenue: $75 600
Profit: $33 625
ROI: 80%
Leads: 792
Deposits: 84
CR: 10,61%

Moonstar Network має широкий пул оферів в Crypto вертикалі з високими ставками та стабільним CR. Окрім цього партнерам доступні готові воронки для заливу трафіку під всі країни, що наявні в партнерці. Надійні партнери отримують можливість заливати за моделями CRG і CPL. За деталями звертайтесь до менеджера Moonstar Network.

Створення креативів

Для афілейтів командою Moonstar Network були надані приклади креативів, на базі котрих вони розробили свої унікальні крео. Партнери протестували різні підходи і воронки, але у фінальній версії вирішили зупинитись на двох:

  1. Демонстрація можливості заробітку на дистанції.
  2. Новинний підхід. 

Обидва дали непогані результати, генерувавши ліди з допустимою вартістю.

приклад креативів на крипту
приклад креативів на крипту

Такі воронки не новинка для заливу на крипту, проте вони і надалі показують гарні результати і дозволяють стабільно відливати трафік. 

Лендинги та прелендинги

Команда афілейтів працювала з прелендами, які брала в сервісі Traffis, де за місячною підпискою можна користуватись сотнями готових прелендів під різні вертикалі. Для воронки був обраний один з популярних підходів з історією, як людина стала за багатою за короткий час, а конкретно – історія звичайного кухаря, який за рік став мільйонером.

Детальніше про сервіс Traffis та його можливості ми писали в статті “Traffis: перший мультитул для арбітражу трафіку”.

приклад прелендингу Traffis

Така воронка дала гарні показники ROI і відливалась досить довго, хоча історія і підхід не нові.

лендинг Immediate Edge

Трафік направлявся на стабільно працюючий лендинг офферу – Immediate Edge. На самому ленді користувач міг ознайомитись із програмним забезпеченням для торгівлі активами, яке забезпечує стабільний дохід.  

Процес заливу

Для роботи з трафіком, як вже казали раніше, використовувався сервіс Traffis. В ньому афілейти взяли не тільки прелендинги, але й скористувались вбудованою клоакою. 

Для заливу трафіку з Facebook на крипту, використовувались фарми + автореги та агентські акаунти. Перші – для тесту, другі – для масштабування. В якості платіжки користувались картами від AdPay Cards

Клоакінг: мультитул Traffis 
Таргет: ч / ж 35-65 
Мова: італійська 
Плейсменти: мобільні пристрої, стрічка FB та Instagram 
Ціль кампанії: ліди

РЕЗУЛЬТАТИ 

Пролив відбувався протягом 29 днів. За цей час було відкручено реклами на $41 975, ревенью склало $75 600, а чистий прибуток – $33 625. Сумарно ROI склав 80%. 

За період заливу команда отримала 84 депи з 792 лідів зі ставкою $900 по CPA.

статистика Moonstar Network

Підусмовуючи, можемо сказати, що це крутий результат для команди з мінімальним досвідом в крипті. Наразі ця зв’язка не працює, але команда проливає інші воронки в Moonstar Network, тож очікуйте в майбутньому на нові кейси від команди.

Також може бути цікаво: “Кейс MOONSTAR: $48 868 профіту на крипті за місяць | Канада”

Крипто-вертикаль має досить високий поріг входу, тому багато афілейтів не наважується на тести в цьому напрямку через високі ризики втратити багато грошей на тестах без вагомого профіту. Проте, саме такі кейси підкреслюють, що все можливо, якщо користуватись правильними інструментами. 

Якщо ви хочете працювати з кращими крипто-оферами, реєструйтесь в Moonstar Network, обирайте одну з готових воронок в Traffis і робіть результати ще краще! 

Якщо у вас є питання, чи вам потрібна допомога зі стартом в заливі на крипту, пишіть менеджерці Moonstar Ірині. Ви зможете отримати готові воронки під залив, приклади крео з високим CTR і CR. Крипто партнерка пропонує ставку $1100 з CR 10%, що в підсумку набагато вигідніше, ніж вища ставка з меншим відсотком.

Постійні афілейти отримують щоденні виплати на крипту та можуть заливати по CPL / CRG моделям.

Як економити на заливі з Traffis

Головна задача мультитулу Traffis – зменшити час на запуск трафіку, полегшити рутину та надати повний технічний сервіс афілейту за одну підписку, замість десятків різних витрати на тисячі доларів. 

  • Скажи “ні” неякісним та дорогим сервісам.
    Більше немає потреби в пошуку технічного спеціаліста, підписках на дорогі клоакінги та SPY-сервіси, TDS, покупці серверів. Traffis – одне рішення для всіх твоїх проблем.
  • Сотні прелендингів в одному місці
    Команда регулярно створює кастомні преленди під будь-які вертикалі, які перекладаються нейтів спікерами, що забезпечує високий CR та зменшує ризик блокування. 
  • Орендуй мобільні застосунки в 2 кліка з Traffis App Marketplace
    Забуть про складні інтеграції та пошук селерів. Кілька кліків і ти вже пошарив РК і готовий до заливу. 

Мультитул Traffis відкриває реєстрацію на безкоштовний інтенсив на якому тобі продемонструють, як використовувати продукт на максимум і заливати сотні рекламних кампаній за кілька хвилин.  Кількість місць обмежена, зарезервуй за собою місце написавши менеджеру.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

Кейс наданий партнером. Редакція Палай медіа не несе відповідальності за правдивість цифр та не має відношення до медіабайєрів, котрі працювали з цим продуктом. Перевіряйте будь-яку інформацію перед початком роботи і працюйте тільки з білими крипто-оферами.

0