Сервіси SMS-активацій для українських арбітражників

Сервіси SMS-активацій для українських арбітражників

У вебів, які працюють з різними джерелами, періодично виникає потреба прийняти SMS на віртуальний номер, щоб пройти чек або зареєструвати акаунт. Цю проблему вирішують за допомогою спеціалізованих сервісів, яких існує кілька десятків. 

В новому матеріалі розказуємо про інструменти для українських арбітражників. Підготували короткі описи сервісів та порівняльну таблицю для економії вашого часу. Читайте, обирайте і користуйтеся на постійній основі!

В чому проблема із сервісами прийому SMS

Після повномасштабного вторгнення росіян в Україну, багато українські вебів та місцевих баїнгових компаній почали відмовлятися від російського софту і переходити на закордонні аналоги. 

Але існують ніші, в яких знайти альтернативу дуже складно. Однією з таких є SMS-активації. На жаль, на ринку немає жодної публічної платформи для прийому повідомлень від українських розробників з чіткою позицією щодо росіян. 

В арбітражних чатах користувачі постійно запитують про сервіси SMS-активацій, але більшість з рекомендованих платформ мають російське коріння. Ми виступаємо за повне відмежування від боліт, тому доклали зусиль для вирішення цієї проблеми. 

Дисклеймер! Перераховані нижче сервіси були перевірені на наявність російських методів оплати та за іншими параметрами, але деякі продукти можуть мімікрувати під бурж. Тому якщо ви знаєте, що якийсь інструмент має зв’язки з країною-терористкою — повідомте нас. 

Також можна брати акаунти з сімками у постачальників напряму і не паритися про чеки. 3FTeam пропонує Facebook фарми з SIM-картами, а також дає знижку для підписників «Палай» за промокодом PALAI10

SMSVerification

SMSVerification

Сервіс майже не відрізняється від конкурентів за можливостями та цінами. Ключова особливість — недорога довготривала оренда номерів. Наприклад, вартість на 7 днів складає $0,87. Міндеп $6, USDT TRC-20 не підтримується, але доступні інши криптовалюти.

Протестувати SMSVerification →

SMSCodes

 SMSCODES

Простий сервіс для SMS-активацій з довготривалою орендою номерів. Інтерфейс трошки заплутаний, але свої функції SMSCodes виконує. Можна поповнити рахунок прямим переказом криптовалюти та з Binance Pay. 

Протестувати SMSCodes →

SMS-man

SMS-man

Популярний сервіс для прийому СМС та довготривалої оренди віртуальних номерів. Є зручна авторизація через Google акаунт та оплата криптовалютою. Також можна закинути гроші на баланс з картки, але в цьому випадку міндеп складає $10. 

Звертаємо увагу, що в сервісі є російські соцмережі, але способи оплати вказані буржові: Alipay, Advcash, Payeer. Клієнтам доступний зручний Телеграм-бот для швидкої оренди номерів.

Протестувати SMS-man →

MobileSMS

MobileSMS

Буржовий сервіс з доволі високими цінами. Пропонує довготривалу оренду і кілька тарифних планів. Мінімальний депозит — $10. Підходить для вебів, які хочуть орендувати номер під USA. Ціна послуги складає $30 на місяць.

Протестувати MobileSMS →

PVACodes

PVACodes

Зручний інструмент для швидких SMS-активацій. Середня вартість прийому повідомлення — $0,2. Можна поповнити рахунок прямим переказом криптовалюти та з Binance Pay. 

Протестувати PVACodes →

PVAPins

PVAPins

Недорогий сервіс для отримання SMS-кодів під Facebook, Google та інші платформи. Вартість активацій середньоринкова, мінімальний депозит — $5. Закинути гроші можна криптовалютою або через Skrill, Payoneer, etc.

Протестувати PVAPins →

ПараметрSMSVerificationSMSCodesSMS-manMobileSMSPVACodesPVAPins
Багаторазова покупка номера
Довготривала оренда
Середня ціна активації$0,4$0,4$0,14$4,5$0,3$0,35
Оплата криптою
Телеграм-бот❌ ✅ 

З усіх сервісів найпривабливіше виглядає SMSVerification. Невисока вартість SMS-повідомлень, довготривала оренда, швидка реєстрація, відсутність російських способів оплати. Але трохи псує враження мінімальна кількість українських номерів для багатьох сервісів і поповнення в блокчейнах з великою комісією.

Якщо є бюджет на купівлю Facebook акаунтів за $20+, то можна не паритися з приводу чеків по SMS, але сервіс активацій все одно не буде зайвим. Сподіваємося, колись з’явиться бот в Телеграмі, який закриє базові потреби вебів. 

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0