Види облікових записів Facebook: розбираємось з тимлідом

Види облікових записів Facebook: розбираємось з тимлідом

Повертаємось, на зв’язку команда Space Profit Team і сьогодні ми розбираємось із типами облікових записів Фейсбук, адже якісні ФБ акаунти – це один з найважливіших елементів успішного запуску з FB на будь-яку вертикаль. На них полюють, їх швидко розбирають в магазинах, на них скамлять.

Також читайте наш матеріал “Типи акаунтів Google Ads та робота з ними: розбираємось з тимлідом”.

Автореги: найдешевші та найменш трастові акаунти Фейсбук

Автореги – це пішаки на дошці Фейсбуку. Вони є найнижчою та найдешевшою ланкою серед акаунтів. Їх реєструють за допомогою програмного забезпечення, яке створює новий ФБ акаунт в автоматичному режимі.

При цьому вони можуть бути:

  • чистими – без заповнення інформації про користувача;
  • покращеними – коли вказується до 50-80% даних: головне фото, освіта, навчальний заклад і навіть наявність інтересів (що позитивно впливає на траст) і т.д. 

Коштують вони недорого – ціна на автореги нормальної якості стартує від $0,20. В основному їх використовують для того, щоб підв’язати на соц. акаунт фарму або на БМ.

Пам’ятайте, при правильному використанні вони можуть стати ферзем і принести дуже багато профіту.

зображення до статті Space Profit Team

Орендні акаунти: вище траст, складніше дістати

Орендні – це акаунти Фейсбук, які належать реальній людині. Коли ви запускаєте рекламу з такого акаунту, його власник може паралельно продовжувати користуватися своїм обліковим записом та збільшувати його соціальну активність, але він так само може змінити всі паролі на ньому і ви втратите доступи до свого рекламного кабінету. Тому будьте обережні. 

За такі облікові записи може бути різна ціна. Від $2-5 за 14 днів користування або безкоштовно, якщо це акаунт вашої мами чи бабусі.

зображення до статті Space Profit Team

Фарми (самореги): акаунти, на якість яких ти можеш впливати

Фарм або самореги – це облікові записи, які реєструються та прогріваються вручну. По суті, за ними стоїть спеціальний співробітник (фармер), який симулює з себе звичайного користувача і здійснює певні дії в ФБ: лайкає новини, грає в ігри, підписується на паблики, залишає коментарі та спілкується з іншими людьми. 

Якість облікових записів Фейсбук залежить від якості роботи з ними. Відповідно і вартість може бути від $2 і до $100+ (якщо це будуть акаунти з необмеженим лімітом на рекламу, з багатьма рекламними кабінетами на борту і т.д.)

зображення до статті Space Profit Team

ПЗРД: акаунти, що пройшли ЗРД

ПЗРД – це облікові записи, розблоковані після заборони рекламної діяльності (ЗРД). Основна їх відмінність від звичайного фарму в тому, що FB вже банив їх і просив пройти перевірку документів. Ці акаунти змогли пройти цей бан, а отже отримали більший кредит довіри від Facebook ( принаймні на перший 2-3 тижні).

зображення до статті Space Profit Team

Агентські: найбільш трастові FB акаунти 

Агентські акаунти – це вершина довіри між Фейсбуком та акаунтом. Як правило вони мають необмежений ліміт витрат на день, великий траст та особистий чат з підтримкою ФБ. Такі акаунти, як правило, можна отримати через агенції, які співпрацюють з Фейсбук.

Основний мінус – поповнювати ці Фейсбук акаунти потрібно наперед, отже кинути їх на білінг не вийде + саме поповнення агентських акаунтів має % комісію.

зображення до статті Space Profit Team

Брути (тренди): зламані FB акаунти

Брути або так звані “трендові” акаунти – це зламані облікові записи реальних людей. Їх отримують, якщо власник десь «засвітив» свій логін і використовував простий пароль. Такі облікові записи продаються недорого, і при цьому є вже добре прогрітими. Однак, доступ до них завжди можна втратити (якщо власник змінить пароль або відв’яже карту). 

Такі ФБ акаунти по факту є викраденими, тому ми категорично не радимо їх використовувати і самі не використовуємо.

Логи: незаконно присвоєні акаунти Фейсбук

Логи – це практично аналог бруттів. Але у цьому випадку доступ до облікового запису надається через крадіжку у користувача його даних. 

Наприклад: коли він встановлює на ПК шкідливі програми, які перехоплюють його логіни, паролі та кукі. У таких облікових записах при використанні релевантних проксі досить високий траст з боку ФБ. Однак їх можуть продавати відразу в кілька рук і вони по факту є так само викраденими, тому ми категорично не радимо їх використовувати і самі не використовуємо.

зображення до статті Space Profit Team

Усім вдалих заливів і успіхів, на зв’язку була команда Space Profit Team.

space profit team

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0