Дейтинг з Telegram-каналів: базові поняття, інструменти, інсайди | досвід Cpamatica

Дейтинг з Telegram-каналів: базові поняття, інструменти, інсайди | досвід Cpamatica

Telegram налічує 500 мільйонів користувачів з різних ГЕО, що відрізняє його від більш типових WhatsApp і Facebook Messenger. Завдяки своїй специфіці Telegram набув популярності серед афіліатів, особливо в таких нішах, як гемблінг, адалт, дейтинг, крипта та інші. 

Ми в Cpamatica підготували детальний мануал по роботі з Telegram. З цієї статті ви дізнаєтесь:

  1. Що обрати для арбітражу: канал, бота, групу чи чат?
  2. Де варто купувати рекламу?
  3. Де не варто купувати рекламу?
  4. Чому спам досі в тренді?
  5. Telegram Ads

Про цифри 

В таблиці нижче наведені ключові показники месенджеру, які варто мати на увазі при роботі з Телеграм: 

ЗначенняЦифраКоментар
Глобальний рейтинг10 місцеЗнаходиться серед топових соціальних мереж світу 
Кількість активних користувачів550 мільйонівВелика та зростаюча база юзерів
Денна кількість користувачів (iOS & Android)55.2 MillionВисокий показник денної активності
ГендерЖ: 41.4%, Ч: 58.6%Переважають по кількості чоловіки, але також досить багато жінок.
ТОП ГЕОІндія: 20%П’ята частина користувачів – індуси.
Інші сильні ГЕОІндонезія, США, БразиліяТакож популярний в цих країнах.
Кількість завантажень Telegram по всьому світу в 2022 році з розбивкою по країнам (в мільйонах).
Кількість завантажень Telegram по всьому світу в 2022 році з розбивкою по країнам (в мільйонах).

Виходячи з цього можна зробити висновок, що месенджер має велику, постійну та стрімко зростаючу аудиторію. Як це використовувати для просування оферів? Давайте розбиратись.

Долучайтесь до Сpamatica та отримуйте доступ до 1000+ дейтинг оферів!

Способи просування в Telegram для арбітражу трафіку

У вас є чотири способи знайти свою аудиторію в Telegram:

  1. Купувати рекламу в інших каналах 
  2. Запускати рекламу в Telegram Ads
  3. Спамити в особисті повідомлення
  4. Створити канал та розвивати його

Давайте розглянемо кожен із способів окремо. 

Купувати рекламу в інших каналах 

Це один з найбільш ефективних способів просування в Телеграм. 

  1. Знайдіть канал для розміщення.
  2. Створіть креатив і додайте трекінговий лінк.
  3. Аналізуйте результати і повторюйте з іншими каналами.

Якщо ви закупаєте рекламу для просування власного Telegram-каналу, ви можете до кожного розміщення створювати окремий трекінговий лінк, що дозволить аналізувати яку кількість нових підписників вдалось залучити саме з цього каналу.

Telegram Ads: налаштовуйте таргетовану рекламу всередині платформи

Рекламні оголошення Telegram Ads з’являються у каналах з 1 000 або більше підписниками і обмежуються лаконічними 160 символами тексту. Такі рекламні оголошення зазвичай адаптуються до тематики каналів, в яких вони розміщуються – це дозволяє отримувати підписників дешевше. 

Головний недолік – мінімальний поріг входу в €3 000, які треба внести на рекламний рахунок TG Ads одразу. Але з іншої сторони це робить конкуренцію значно меншою, а аукціон – більш вільним. 

Якщо у вас обмежений бюджет – цей спосіб просування буде найбільш ризиковим, бо такі оголошення проходять модерацію і можуть бути відхилені або заблоковані у випадку виявлення порушення правил Telegram Ads. На відміну від розміщення в інших каналах, де обмеження є тільки якщо їх визначив автор каналу. 

Спам юзерів

Арбітражники люблять телеграм, в своїй більшості, не за можливість створення каналів. Більшість афілейтів, хто працює з цим джерелом трафіку, полюбляють спамити в особисті. Цей спосіб приваблю їх тому що є: 

  1. Аукціон анонімних акаунтів. В мережі TON, є NFT аукціон, працюючий на TON. Там можна взяти унікальне ім’я для каналу та купити номер телефону.
  2. Можливість створювати безкоштовні анонімні акаунти з номеру, що був куплений на аукціоні.
  3. Можливість пошуку “секретних баз даних”.
  4. Можливість спамити за допомогою сервісів розсилок.

Ми в Cpamatica застерігаємо від використання такого способу просування з наступних причин:

  1. Не всі рекламодавці приймають такий тип трафіку, а в більшості з них він суворо заборонений через можливі юридичні проблеми.
  2. Трафік, отриманий з цього джерела, не має високої якості, що призводить до низьких ROI.
  3. Будьте готові до швидких банів акаунтів і враховуйте додаткові витрати на реєстрацію нових номерів. 

Так, спам-розсилки досі існують і приносять результати, але ми наполегливо не радимо просувати офери таким способом. 

Створити канал

Кожен користувач може створити два типи каналів: 

  • публічний – відкритий доступ для всіх користувачів, канал можна знайти в пошуку;
  • приватний – доступний тільки за посиланням, не відображається в загальному пошуку. 

Стратегія просування каналів проста в поясненні, але складна в освоєнні. Ось як вона працює: 

  1. Ви створюєте канал і зосереджуєтесь на його зростанні: генеруєте контент, комунікуєте з аудиторією.
  2. Купуєте багато реклами в інших каналах. 
  3. Прогріваєте аудиторію регулярним контентом, що пов’язаним із вашою вертикаллю. І час від часу робите публікації із промо ваших оферів.

Цей спосіб потребує значних витрат часу. Якщо ви самостійно не створюєте контент для каналу, вам потрібно буде найняти авторів, які будуть займатись цим за вас – а це, окрім часу, ще й гроші. Додатково знадобиться бюджет на закупівлю реклами в інших каналах, бо без цього ви будете зростати дуже довго.

У випадку каналу, між клієнтом і оплатою додається додатковий крок у вигляді підписки і необхідності ще й перейти по рекламному посту в каналі. Це ускладнює флоу користувача і може принести менше продажів. Однак, за умови цікавого контенту в каналі, ви можете згодом монетизувати лояльну аудиторію на різні продукти вже з меншими вкладеннями. 

Як покращити CR при веденні чату або каналу

Використовуйте ботів на кшталт @Manybot або @Chatfuel для автоматизованої воронки  у Telegram. Коли хтось підписується на ваш канал, бот надсилає привітальне повідомлення в особисті, в якому вже можна зробити перший “дотик” до потенційного ліда. Це простий інсайд, який підвищує конверсію.

Дейтинг вертикаль і Telegram

Telegram стає все більш популярною платформою серед афілейтів, які працюють з дейтинг вертикаллю. В таблиці нижче пояснюємо, чому саме TG набирає оберти серед арбітражників.

ПлюсиМінуси
Зростаюча аудиторія: Telegram демонструє стабільне зростання. Афілейти можуть охопити до 500 мільйонів користувачів.Недовіра рекламодавців: досить важко знайти офери, що приймають трафік з TG. Більшість з рекламодавців ставляться до цього трафік сорсу скептично.
Прості правила: менше обмеженнь, ніж у Facebook, означає, що ваш канал проіснує довше.Обмеження в ГЕО: більшість оферів, на яких можна заробити багато грошей, таргетуються тільки на Tier-1 регіони, користувачі з яких не завжди є користувачами Telegram.
Низький бюджет: ви можете стартувати з мінімальними вкладеннями.Витрати часу: створення великого і якісного каналу вимагає часу, особливо якщо ви розраховуєте на довгострокову роботу. 
Повторна монетизація: один підписник може генерувати прибуток кілька разів.Не всі продукти, з тих що ви рекламуватимете, будуть релевантні для аудиторії вашого каналу.

Дейтинг афілейти полюбляють Телеграм за те, що він дозволяє агресивний маркетинговий креатив та не блокує їх так, як це робить Facebook при запуску реклами.  Але іноді таке трапляється, і вас можуть забанити в TG, якщо ви порушите правила, і спільнота захоче видалити вас з Telegram.

Як створити та розвивати канал в Telegram для вашого заливу на дейтинг

Якщо ви вирішили просувати дейтинг офер за допомогою розвитку Telegram-каналу, здається що потрібно пройти кілька простих кроків:

  1. Створити канал.
  2. Генерувати цікавий контент.
  3. Набирати аудиторію та зростати.
  4. Продавати ваш “продукт”.

Це звучить просто, але, як ви знаєте, диявол у деталях, тож давайте розберемося в нюансах створення каналу та залучення до нього аудиторії.

Нижче розбираємось із кожним етапом детальніше, а також ви завжди можете отримати поради в Cpamatica від наших менеджерів, як просувати свій канал без віральних промо з котиками та жіночими грудами. 

Долучайтесь до Сpamatica та отримуйте доступ до 1000+ дейтинг оферів!

Етап створення

Отже, ви вирішили створити канал, збільшувати аудиторію та просувати власний продукт або монетизуватись через офери в CPA-мережах. Процес може здатися простим, але диявол криється в деталях. Давайте розберемось:

  1. Як створити Telegram-канал.
  2. Що потрібно врахувати при створенні логотипу.
  3. Який зробити опис для каналу, щоб не отримати бан.
  4. Як створити контент-план.
  5. Як створити “welcome-пост”.
  6. Як форматувати ваш текст.

Всі ці кроки критично важливі для прогріву аудиторії перед продажем їй будь-чого. 

Лого – обличчя каналу

Створення логотипа, що буде “чіпляти око” та запам’ятовуватись, має вирішальне значення для того, щоб виділитися, особливо в конкурентному середовищі Telegram-каналів. Уникайте поширених помилок, таких як вибір стандартних дизайнів або стокових зображень з Google. 

Ось кілька порад:

  1. Спочатку концепція: Зрозумійте, що робить ваш канал унікальним. Створіть свій логотип на основі цієї концепції з використанням відповідних елементів дизайну.
  2. Дослідження: Перегляньте Shutterstock або інші фотостоки. Знайдіть 5-6 дизайнів, які відповідають вашому баченню. Проаналізуйте, що робить їх привабливими.
  3. Створіть лого:
    • Зробити самостійно: ви може використати Adobe Photoshop, Canva або інші графічні редактори, якщо маєте час та хист до дизайну.
    • Аутсорсинг: набагато простіше найняти дизайнера і заплатити професіоналу. Виконавців можна знайти на Fiverr або інших біржах фрілансерів.
  4. Перевірка: завантажте логотип в канал та подивіться як він виглядає: чи все відображається коректно, чи виділяється він на фоні інших каналів, чи привабливо він виглядає?

Мета: Привернути увагу. Нехай логотип буде простим, але вражаючим. Зробіть його насиченим, але без великої кількості дрібних елементів.

Лайфхак: Грайте з підсвідомістю людей. Використовуйте нетипові кольори, які можуть зачепити увагу. 

Назва каналу

Назва каналу повинна бути пов’язана із вашою вертикаллю і легко запам’ятовуватись. Нижче наводимо один із методів, якими користуються маркетологи довгі роки: 

  1. Контент-план: Напишіть 20-30 тем для постів, визначившись з тематикою своєї ЦА. 
  2. Тестові пости: напишіть 2–3 пости, щоб знайти свій стиль.
  3. Проаналізуйте конкурентів: подивіться, що роблять інші.
  4. Потенціал бренду: Чи переросте назва вашого каналу в бренд?
  5. Абревіатури і асоціації: Чи можна скоротити назву? Які асоціації це викликає?

Назва каналу – це не просто слова, назва – це перше враження від вашого бренду. 

Важливість опису каналу

Опис каналу може сприяти або перешкоджати зростанню вашого Telegram-каналу. Найпоширеніша проблема: занадто складні описи або їх повна відсутність.

Хороший опис – простий: для кого (ЦА) + що пропонуєте (про що канал) + УТП + Call to Action.

  1. Цільова аудиторія, 3 слова: визначте на кого ви таргетуєтесь. Наприклад: маркетологи, копірайтери, підприємці, тощо.
  2. Офер, 3–5 слів: дайте зрозуміти чому саме хтось повинен підписатись. Наприклад: “практичні поради для маркетологів”.
  3. УТП, 2–3 слова: опишіть, що відрізняє вас від інших. Наприклад: короткі та актуальні інсайди.
  4. Call to Action: використайте заклик до дії, що передаватиме тон оф войс каналу. Наприклад: “Підпишись та заробляй більше”.

Збережіть “місію” та “історію” для привітального посту. Опис каналу повинен просто дати читачу зрозуміти, чому він повинен підписатись. 

Контент-план

В часи, коли все переповнено інформацією, контент втрачає “WOW” ефект. Утримання – це ключовий фактор. Якщо ви робите пости рідко, ваш канал швидко забувається. 

  1. Один пост, одна ідея: Не перенавантажуйте читача безліччю інформації в одній публікації.
  2. Практичність: Розважальний контент повинен захоплювати; навчальний – бути практичним у застосуванні; новини – актуальними.
  3. Простота: Відмовтесь від жаргонізмів, емоційного окрасу публікацій та надмірної пунктуації. 

Три типи текстів:

  1. Залучаючі: Привертайте увагу, розважайте і робіть все, аби користувач відкрив ваш канал ще раз.
  2. Навчальні: Діліться знаннями та підвищуйте рівень довіри. 
  3. Конверсійні: переконуйте і продавайте; заохочуйте повернутись знову.

Завжди перевіряйте текст запитанням: “Чи порекомендував би я це для свого друга?”. Контент – це не просто слова, це інструмент для побудови ком’юніті і, у підсумку, монетизації аудиторії. 

Тексти

Тексти, що працюють – це не про красиве написання, це про ефективність. Це те що привертає  увагу, пробуджує емоції та доносить цінність.

  1. Привертаючі увагу. Змушують повертатись в канал раз за разом, очікуючи новий контент.
  2. Емоційний: Текст повинен впливати на емоції читача, інакше йому буде нудно.
  3. Корисний або продаючий: Або навчає, або монетизує.

У вік переповненості інформацією, заголовки – ще більш важливі, ніж самі тексти. Сильний заголовок обіцяє, інтригує або провокує. Але він буде неефективним, якщо не відображатиме суть статті. Тому спочатку напишіть текст посту/статті, а потім придумайте заголовок.  

Де шукати ідеї для публікацій

Ось кілька способів, що допоможуть відшукати свіжі ідеї::

  1. Пошукові системи: Дивіться на верхні результати пошукової видачі, вони найбільш якісні. Не копіюйте, тільки надихайтесь.
  2. Конкуренти: Визначте їх помилки або упущені деталі. Зробіть краще.
  3. Журнали: Чим старіший журнал, тим краще. Переписуйте статті. Низький шанс, що читачі впізнають не оригінальний контент.
  4. Книги: Ми бачили кейси, коли на основі підручника по психології 1969 року наповнили сайт і це спрацювало. 
  5. YouTube: Транскрибуйте популярні відео. 

Не будьте оригінальними  – будьте винахідливими. Власний погляд в парі з винахідливістью і вже існуючими ідеями може бути дуже профітним.

Збільшуйте аудиторію

Приводимо кілька простих порад про те, як “розкачати” свій нульовий канал до першої 1000 підписників:

  1. Створіть “фундамент” аудиторії. Отримати перших підписників можна, зокрема, зі своїх контактів, через спам або проявляючи акивність в чатах.
  2. Після створення хоча б 10 постів, ви можете відкрити TG Stat (інструкція по використанню буде нижче) та пошукати маленькі канали, схожі на ваш, в яких від 10 до 200 підписників.
  3. Домовтесь з їх власниками про кроспромо. Це означає, що ви обміняєтесь рекламними постами безкоштовно, що допоможе вам здобути більше нової аудиторії.
  4. Робіть кроспромо кожні 3-5 постів та постійно оновлюйте список каналів, в яких ви ще не розміщувались. Продовжуйте робити це, поки не наберете 1000 підписників. Якщо ви робите цікавий контент, це не така складна задача. Навіть якщо ви постите кошенят або даєте поради по дейтингу, це все ще працює.

    Зростання каналу з 20 до 1000 підписників, якщо ви опанували навички домовлятись за кроспромо, створювати ефективні рекламні пости та контент, зазвичай займає близько місяця. Це одна з причин, чому ми не рекомендуємо створювати TG-канали  та намагатись розвивати їх без грошей. Вам потрібно розраховувати на довгострокову роботу, яка на перших етапах може не приносити зовсім нічого.
  5. Після того, як ви досягли своєї першої 1000 підписників, ви можете переходити до наступного кроку. Продавайте рекламу меншим за розмірами каналам та реінвестуйте виручені гроші в рекламу у більших каналах. Таким чином ви зможете досягти перших 5000 підписників. Пам’ятайте, що ці люди реальні і вони реально читають ваш контент. Не всі з них активні, але всі вони ваші підписники. 

На цьому етапі ви можете продавати підписникам свій продукт або рекламувати офери із CPA-мережі. У вас вже буде власна лояльна аудиторія, для показу оголошення якій вам не знадобляться ніякі гроші. Так ви можете продовжувати розвиток та заробляти на affiliate-маркетингу. 

Маркетингова аналітика

Якщо ви не готові витрачати свій час на розвиток каналу але маєте гроші, які готові витратити на тести закупів реклами в інших пабліках, ви можете розмішуювати там прямі рекламні оголошення з промо ваших оферів. Але для цього ви маєте навчитись аналізувати великі Телеграм канали, використовуючи TG Stat.

Примітка: Ми наполегливо рекомендуємо рекламувати не ваш канал, а ваші партнерські посилання напряму. Це дозволить скоріше отримати гроші від реклами і буде більш прибутковим. Але пам’ятайте, що Telegram перенасичений рекламними оголошеннями та однотипними товарами. 

Тримайте інструкцію, як аналізувати канали в Telegram, щоб знайти пабліки з реальними людьми, а не ботами. Також ви можете скористатись Telegram Ads, але пам’ятайте, що ви можете використовувати до 160 символів тексту і якщо вони виглядатимуть, як звичайна спам-розсилка – ви отримаєте не кращі результати.

Використовуйте силу TGstat

TGstat – це зручний інструмент, що пропонує широкий перелік сервісів та поглиблену аналітику.

РозділКлючові показникиКорисність/Інсайт
Для чого цей сервісTGStat для аналізу каналівВикористовуйте для аналітики та швидких грошей з партнерськими посиланнями.
Загальна інформація про TGStat
Знаходьте канали за темамиДе знайти: Домашня торінка -> КатегоріїПроаналізуйте конкурентів на ринку
Знаходьте конкретні каналиДе знайти: Використайте пошук + посилання на каналАналіз конкретних каналів
Аналізуйте даніДе знайти: Вибір -> “Статистика”Кількість переглядів на одну публікацію
Summary Section
ПідписникиКількість фоловерів.
Відношення підписок до відписокЩоденні зміни в кількості підписників
Індекс цитуванняВірусний потенціал
Середні охопленняСкільки людей побачать ваш пост
Subscribers Section
ГрафікиДовгострокові тренди в кількості підписників
Порівняльний аналізПорівняння з конкурентами
Citation Index Section
Згадування vs РепостиЯкість контенту
Publication Reach Section
Середній показник охоплення публікаційДивись розділ “Summary Section”
Середній показник рекламних охоплень Дивись розділ “Summary Section”
Сукупні денні переглядиВизначте дні з піковою активністю
View Analysis Section
Погодинна динаміка переглядівОптимальний час публікації.
Advertising Effectiveness
ПереглядиКількість переглядів каналу
Зростання підписниківЗростання каналу з реклами
Subscriber Attraction
Місячні згадуванняЧастота згадувань
Місячні охопленняОхоплення аудиторії
External Traffic
ttttt.me редиректиОптимізуйте бюджети
Top Publications
Рейтинг на основі метрикВисокоефективний контент.

Знаходьте канали за темою:

  • Що робити: Щоб оцінити конкуренцію в ніші, відвідайте домашню сторінку TGStat і знайдіть категорії Телеграм каналів за тематиками. 
  • Яка вигода: Швидко аналізуйте ринкову конкуренцію в конкретних темах.

Пошук конкретних каналів:

  • Що робити:  Скористайтеся пошуковим рядком на головній сторінці та введіть посилання на канал. 
  • Яка вигода: Дозволяє сфокусуватися на аналізі конкретних конкурентів, не переглядаючи довгий список інших каналів. 

Аналітика даних в TGStat:

  • Що робити:  Оберіть один з каналів, клікніть “Статистика” для отримання метрика. 
  • Яка вигода: Оцініть зміни в каналі та шукайте на аномалії, які можуть вказувати на накрутку.
  • Примітка: Перегляди розраховуються на кожне зображення в Телеграмі.

Summary Section 

Слугує інформаційною панеллю з ключовими показниками для швидкого аналізу Telegram-каналу.

Ключові показники:

  1. Кількість підписників.
  2. Підписки/Відписки.
  3. Індекс згадувань. 
  4. Середній показник охоплень. 
  5. Середній показник охоплень рекламних постів
  6. Вік каналу (важливий при порівнянні).
  7. Публікації: Оцінює оптимальну частоту постингу.
  8. ERR: Вимірює рівень залученості.

Subscribers Section 

Відстежує зміни кількості підписників і пропонує прогнози зростання.

Ключові показники:

  1. Графіки: довгострокові тренди в кількості підписників. 
  2. Аналіз конкурентів.

Citation Index Section

Відображає згадки та репости.

Ключові показники:

  1. Згадки vs Репости: Показує якість контенту.
  2. Подальший аналіз: Діаграми показують детальні типи згадувань, цінності та теми.

Publication Reach Section Overview

Цей розділ складається з трьох діаграм:

  1. Середні охоплення постів.
  2. Середні охоплення рекламних постів.
  3. Сумарні денні охоплення.

Ключові показники:

  • Всі ці метрики також пояснюються в розділі  “Summary”.
  • Доповнення: Вивчаючи сукупні щоденні перегляди за умови постійної частоти публікацій, ви можете визначити, в які дні тижня користувачі найчастіше заходять в обраний канал.

View Analysis Section Overview

Основна інформація, отримана з цього розділу, – це погодинна динаміка переглядів публікацій. Ці дані можна використовувати для того, щоб:

  1. Визначити оптимальний час публікації: Наприклад, якщо пост набирає більше 35% переглядів протягом першої години, вважайте час публікації сприятливим. 
  2. Виявляйте незвичні закономірності: Наприклад, якщо допис набирає 80% переглядів протягом однієї години (не обов’язково першої), це може бути підозріло. Оцініть частоту таких аномалій і зробіть висновки.

Ключові показники:

  • Погодинна динаміка переглядів: Дозволяє обирати найефективніші часові проміжки для ваших постів.
  • Аналіз шаблонів: допомагає виявити будь-який незвичний сплеск переглядів, що може свідчити про обман.

Advertising Effectiveness Section 

Фокусується на згадках у сторонніх каналах з ключовими метриками:

  • Перегляди: Вимірює кількість переглядів каналу..
  • Зростання підписників: Відстежує зростання каналу за рахунок реклами.

Інсайт: Зв’язок між переглядами та зростанням підписників допомагає оцінити ROI.

Subscriber Attraction Section 

Вивчає привабливість каналу за такими показниками, як:

  • Щомісячні згадки: Частота згадувань на різних платформах.
  • Щомісячне охоплення цих згадок: кількість охоплень у каналах, де була помічена згадка;
  • Зростання підписників: Загальний приріст підписників.

External Traffic Section 

Відстежує зовнішній трафік через перенаправлення “ttttt.me”.

Використання: Допомагає оптимізувати бюджет, визначаючи ефективні та неефективні зовнішні канали залучення трафіку.

Top Publications Section 

Рейтинг публікацій на основі переглядів, репостів, коментарів та реакцій.

Як використати: на основі цього показника можна оцінити який контент “заходить” більше, враховуючи це для створення промо. 

Інструменти для оптимізації керування Telegram-каналом

Нижче наведено список софту, який може бути корисними для власників Telegram-каналів: від інструментів аналітики до платформ, де можна купити рекламу:

  1. Combot: Для керування каналом і відстеження активності.
  2. @VoteBot: інструмент для швидких опитувань. Дізнайтеся, чого хоче ваша аудиторія.
  3. TGStat: Статистика, орієнтована на Telegram. 
  4. TON Exchange, AdGram: Купуйте та продавайте рекламу в самому Telegram. (TON Exchange зазвичай доступний через Telegram або відповідні веб-сайти)
  5. Canva: Простий конструктор для створення зображень до ваших постів або рекламних оголошень.
  6. Google Analytics:  Використовуйте UTM для відстеження.
  7. TGChannels, Telegramic: Створіть свій канал під конкретну тему. Списки каталогів допоможуть. (TGChannels зазвичай доступний через пошук в Telegram)
  8. @ControllerBot: керує публікаціями та оголошеннями. Допомагає підтримувати порядок та боротись зі спамом.
  9. Ahrefs, SEMrush: Шукайте тренди та ключові слова.
  10. IFTTT: автоматизує такі завдання, як перехресні пости. Спрощує життя.

Долучайтесь до Сpamatica та отримуйте доступ до 1000+ дейтинг оферів!

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0