UK

Trustee Plus: криптогаманець з банківською картою для арбітражних команд

trustee plus

У вересні ми розповідали про зручну криптовалютну картку, яку можна використовувати для повсякденних купівель в онлайні та офлайні. З того часу застосунок активно оновлювали і в ньому з’явилися цікаві фічі для арбітражних команд, IT-компаній та будь-якого бізнесу, де використовується крипта. 

Сьогодні поговоримо про корисні функції, які стануть в нагоді компаніям та соло-вебам: масові виплати, банківські перекази в євро, зняття готівки в банкоматах з NFC, прив’язка картки до Facebook Ads. 

Масові перекази крипти і фіату

Trustee Plus — чи не єдиний застосунок на українському ринку, який дозволяє користуватися криптою як фіатом в офлайн-точках та оплачувати будь-які замовлення в інтернеті. Trustee допомагає забути про P2P на біржах, обмінниках та всі пов’язані з цим проблеми. 

Ще в застосунку є можливість проводити масові виплати співробітникам без комісії за допомогою функції переказів за реєстром. 

Як працюють масові перекази:

  1. Затисніть кнопку «Переказ» на головному екрані
  2. Завантажте шаблон. 
  1. Заповніть дані на основі прикладу. Можна вказати будь-які доступні монети або фіат і додати призначення.
trustee plus масові перекази

4. Якщо в члена команди не встановлений додаток, він отримає SMS-повідомлення про транзакцію і після інсталу на рахунку вже будуть кошти.

trustee plus

Масові перекази спростять роботу фінансового менеджера, а членам команди не треба міняти крипту на фіат або навпаки, щоб оплатити покупки. На заповнення шаблону йде небагато часу, а відсутність додаткових витрат — гарний бонус. 

Перекази грошей за реєстром можна використати не тільки для виплати зарплат співробітникам, а для будь-яких розіграшів чи реворд-акцій. Все, що потрібно — номери мобільних телефонів учасників. 

Оплата реклами та зняття коштів

Коли арбітражники чують про можливість випуску нової картки, вони одразу згадують про Facebook. Картка Trustee єврова від польського банку, тому її можна використовувати для оплати в FB Ads. 

Головна фішка картки — списання крипти під час фіатних транзакцій. Тримати на рахунку євро не треба, кошти автоматично конвертуються під час списання. Якщо з рекламним кабінетом щось сталося, можна перевипустити картку і продовжити заливати трафік. 

Якщо у вас були єврові картки в заблокованих кабінетах, то прямим переказом на власний євровий рахунок в застосунку можна вивести гроші з комісією 3,5%. Потім конвертувати їх в крипту і прив’язати до картки Trustee Plus. 

Ми протестували BIN Trustee в FB Ads. Після прив’язки до 7-денного фарму та запуску кампанії на буст ФП, отримали біл $17. Але згодом акаунт вилетів на ЗРД. Зараз Facebook штормить і від рандому складно захиститися. З карткою все добре — біл досить непоганий для поточних умов, але забули вчасно поповнити рахунок. 

прив'язка до facebook trustee plus
списання в Facebook trustee plus

Нещодавно в Trustee Plus з’явилася можливість знімати готівку в банкоматах України з NFC-чіпами з комісією 1% + 1 євро. Тепер застосунок закриває всі банківські завдання: зберігання, перекази, зняття. І все це у тісній взаємодії з криптою. 

Trustee — must have інструмент для соло-арбітражників, афілейт-компаній та інших digital-проектів. Якщо постійно юзаєте P2P і хочете звільнитися від рутини, встановлюйте застосунок, щоб користуватися криптою як фіатом. 

Якщо у вас є велика кількість знайомих криптанів/арбітражників, які ще без гаманця — ви можете запросити їх в застосунок і отримувати 25% від всіх їх комісій і 20% від комісій тих, кого приведуть вони.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

Відгуки проTrustee Plus: криптогаманець з банківською картою для арбітражних команд(0)

Ще немає відгуків!

Залиште відгук

Щоб залишити відгук, необхідно зареєструватись.