Як лити трафік з Google UAC: покроковий гайд та кейс на $1547

Як лити трафік з Google UAC: покроковий гайд та кейс на $1547

В цьому матеріалі ми розберемо покроковий мануал по запуску Google UAC та покажемо кейс по дейтингу з профітом на $1547 за тиждень. Дочитавши статтю до кінця ти отримаєш розуміння, як запускатись з Google UAC: підв’язка карти, плейсменти, креативи та інші подробиці. Від першого запуску до профіту вже за 7 днів.

Результати кейсу

  • Вертикаль: дейтинг
  • Джерело трафіку: Google UAC
  • Партнерська програма: ClickDealer
  • Косты: $1496.74 
  • Ревенью: $3044,4
  • Профіт: $1547,66
  • ROI: 103%

Що таке Google UAC

Google UAC – це один з сегментів Google Ads, що відповідає за рекламу мобільних застосунків із Google Play, та маючий великий пул плейсментів для просування додатків для смартфонів. 

Ви скажете: “Бро, а навіщо ти заморочуєшься з придбанням застосунків, якщо можно просто запустити рекламу на пуші або банерну рекламу та горя не знати?”, а я вам відповім – вся перевага Google UAC, на відміну від пушів та банерки, полягає в тому, що трафік з UAC є більш якісним, бажаним і, відповідно, більш високооплачуваним.

Що потрібно для роботи з Google UAC?

Отож, для роботи на потрібні будуть наступні розхідники:

  1. Акаунт Google. Для першого запуску можно взяти і свій особистий акаунт Google Ads (я спершу так і робив), але для маштабування потрібно буде багато акаунтів, тому раджу купувати у селлерів фармлені або арендні акаунти.
  2. Застосунок із Google Play. Тут все просто, можно запитати такий застосунок у CPA-мережі, на яку будете лити трафік, або придбати власний. Але, як показує практика, кардинальних відмінностей між ними немає, окрім того, що якщо ви вирішите придбати власний додаток, то ціна на них починається від $150-200 та вище. В той час як CPA-мережа надасть вам його безкоштовно та якщо застосунок отримає бан, вам безкоштовно замінять його на новий. 
  3. Антидетект-браузер і проксі. Я користуюсь Indigo, але будь-який інший теж підійде. Антидетект та проксі потрібні в тому випадку, якщо ви будете використовувати придбані у селлера акаунти Google Ads. Якщо ви працюєте зі свого особистого акаунта, чи акаунта друга або родича, то він не будет вам потрібен.
  4. Банківська картка. Тут пояснювати особливо немає чого. Банківська картка буде використовуватись для оплати реклами в особистому кабінеті Google Ads. Важливий момент полягає в тому, що одну банківську картку не можна прив’язати більш ніж до двох акаунтів Google Ads.

Початок роботи

Для початку потрібно створити особистий кабінет Google Ads. Для цього логінимось в акаунті Google та переходимо в розділ із всіма сервісами, дей й знаходимо Google Ads.

Далі потрібно прив’язати банківську картку до акаунту. Для прив’язки картки тиснемо на “гайковий ключ” та переходимо до меню «Billing» в розділ «Settings».

Обираємо «Payment methods» та підв’язуємо картку.

Запуск прогріваючої кампанії

Щоб Google не банив акаунт за підозрілі дії, потрібно для початку його “прогріти”. Це потрібно для отримання трасту акаунта. Робиться це з допомогою Smart-кампанії. Запускаємо на 1-2 дні з бюджетом в $10-20 на який-небудь трастовий маркетплейс по типу Amazon.

Запуск виглядає так:
Заходимо до розділу «Campaigns», натискаємо на знак «+» та обираємо пункт «New Campaign». 

Далі робимо так, як показано на скріншотах:

Заповнюємо рандомну інформацію про компанію.

Вставляємо посилання на об’яву будь-якого рандомного продавця з Amazom або іншого великого маркетплейса.

Прибираємо чекбокс та йдемо далі.

Додаємо декілька кейвордів.

Обираємо рандомну країну для проливу.

Обираємо рекомендований бюджет.

Перевіряємо об’яву і все – прогріваюча кампанія готова. Залишаємо її покрутитися на пару днів.

Запуск кампанії на оффер в Google UAC

Для початку потрібно визначитись із ГЕО. Я обирав Німеччину. У вже знайомому меню «Campaigns» тиснемо на «+» та обираємо «New Campaign», та на сторінці, що з’явилася, обираємо «App promotion».

У полі «Look up your app» хвіст посилання на застосунок Google Play.

Далі налаштовуємо кампанію. Обираємо ГЕО, мову, бюджет (рекомендую починати з $20-50 та збільшувати кожного дня в 1.5-2 рази) і в розділі «Bidding» прибираємо чекбокс «Set a target cost per install». Це потрібно для максимальної кількості інсталів.

Далі завантажуємо креативи. Вони повинні бути нативними і, бажано, щоб по стилю вони були схожі на стиль оформлення застосунку. Приклади креативів:

Після проходження модерації, оптимізуємо креативи та збільшуємо денний бюджет в 1.5-2 рази кожні 24 години. І буде вам щастя. 

Мануал по заливу буде актуальний не тільки для дейтингу, а й для будь-якої іншої вертикалі. Для початківців я рекомендую дейтинг + смартлінк, бо це значно заощаджує кошти на тести при перших заливах. 

Отож, заготуйте декілька сотень доларів, знайдіть партнерку із смартлінкою та аппками під залив (в цьому питанні щиро рекомендуємо наших надійних друзів із ClickDealer) та заливайтесь в плюс. 

Підписуйтесь на наш Telegram та Instagram, та допомагайте розповсюджувати контент українською!

0