Залив трафіку на криптопозики: 8 партнерок та поради експертів

Залив трафіку на криптопозики: 8 партнерок та поради експертів

Крипту можна сміливо назвати одним з головних платіжних засобів в інтернеті. ЇЇ використовують у різних нішах: від нерухомості до афілейт-ринку. Різні проєкти активно інтегрують криптовалюти в бізнес-процеси, щоб отримати максимум профіту. 

Розвиток ринку цифрових грошей настільки швидкий, що в ніші з’являються нестандартні інструменти на кшталт займів у криптовалюті. Сьогодні розбираємося з механікою таких позик, воронками продажів і проаналізуємо приклади креативів. 

Особливості ніші криптокредитів

За даними біржі Coingecko, в першому кварталі 2023 об’єм криптовалютного ринку зафіксувався на позначці в $1,2 трлн. Це на 48,9% більше показників минулого року. Щоденний обсяг торгів збільшився на 30%.

Багато фінансових аналітиків кажуть, що криптовалюти занадто волатильні, але біткоїн за результатами першого кварталу 2023 року став найефективнішим активом. Індекс NASDAQ та золото сильно відстають від нього.

Активний розвиток крипти відкриває нові можливості для користувачів. Наприклад, вже багато років на ринку існують платформи мікрокредитів у криптовалюті. Binance запустив такий інструмент ще у вересні 2019 року

Криптопозики мало чим відрізняються від кредитів у фіаті. Позичальник бере гроші на певний термін під заставу цифрових монет, реальних грошей або інших активів та повертає борг з відсотками. Кредитор заробляє на тому, що отримує тіло кредиту та відсотки. 

На прикладі Binance Loans бачимо, що відсоткова ставка низька і відрізняється в залежності від обраної монети. Найменший відсоток у BTC, а найбільший у криптовалюти AXS.

Одна з головних особливостей платформ криптопозик — автоматична ліквідація позиції, коли вартість монети сягне певної позначки. На скріншоті нижче є детальний розрахунок параметрів кредиту. Щоб взяти 1 BTC ($30 000), позичальнику потрібно внести 184,8 BNB ($43 000). 

Як бачимо, халявних грошей в ніші немає. Просто так набрати позик на кілька BTC не вийде — потрібно заморозити на біржі активи, які частіше за все, на 30-50% перевищують суму займу. Також не варто забувати про ризик ліквідації позиції, якщо вартість криптовалюти сильно знизиться. 

Цільова аудиторія оферів по криптоінвестиціям — чоловіки та жінки 35-60. Можна спробувати ставити менший вік, але, як правило, чим менший вік, тим нижча вірогідність депозиту. До прикладу, сегмент 18-25 років взагалі немає сенсу використовувати. 

Що стосується, криптокредитів, то, на жаль, я не бачу моделі, за якої офери могли б працювати у CPA-мережах. Тому ця категорія продуктів існує тільки у вигляді прямих партнерок різних крипто сервісів. 

Milito, СЕО Сrypto напрямку Moonstar

Як арбітражникам заробити на криптопозиках

Головна суперздібність успішного афілейта — знайти можливість для отримання профіту в будь-якій ситуації. На криптокредитах також можна заробити, якщо витратити час на створення воронки продажів. 

На жаль, знайти офери по криптопозикам дуже складно — їх немає в топових крипто-мережах. Але це не значить, що в цій ніші партнерський маркетинг мертвий. Просто потрібно зайти з іншого боку. 

Платформи криптокредитування розвиваються за своїм сценарієм і поки не приходять з продуктами до CPA-мереж. В деяких сервісах є власні афілейт-програми, якими можуть скористатися веби. Нижче вас чекає підбірка відомих платформ криптопозик з умовами роботи. 

СервісСтавкаУмови підключення
Nexo1% від позикових коштів кожного запрошеного користувача протягом 12 місяців 
Холд 27 днів
Реєстрація через impact.com
YouHodler20% RevShare
$130 за кожного користувача з відкритим кредитом на суму від $1 990
Реєстрація через кабінет платформи, офери доступні без премодерації
CoinRabbit0,2% від суми кредитуПосилання для залучення трафіку видає менеджер після запиту по email
SpectroCoin10% від кожного відсоткового платежу, який користувач зробить на платформіРеєстрація через кабінет платформи
Cake DeFi$50-150 CPAРеєстрація через кабінет платформи, офери доступні без премодерації
Salt Lending1% від загальної суми позикиРеєстрація через impact.com
Celsius$50 за клієнта з депозитом від $400Подача заявки через Google Forms
CoinLoan0,2% від суми позикиРеєстрація через кабінет платформи

Більшість сервісів криптопозик пропонують не партнерську, а реферальну програму. Найбільш цікаво виглядають продукти Cake DeFi та YouHodler. Cake DeFi платить від $50 до $150 в залежності від обороту користувача.YouHodler дає $130 за кожний кредит на $1 990+, в переліку активних ГЕО 235 країн. 

Особистий кабінет Bake (раніше Cake DeFi)

Приклади крео та воронок

Цільова аудиторія сервісів криптопозик — користувачі з досвідом у світі цифрових грошей. Вебам потрібно робити ставку на країни tier 1-2 з високим рівнем життя. Особливу увагу слід приділити США, де за оцінками, криптою володіють більше 28 млн осіб (8% населення). А інші дослідження показують цифру в 20%. 

Воронка продаж стандартна:

  • креатив у рекламній мережі;
  • лендинг платформи криптопозик;
  • реєстрація в сервісі;
  • поповнення балансу;
  • оформлення кредиту. 

Криптокредити — складний продукт і користувачів треба заздалегідь познайомити з умовами оформлення. Наприклад, якщо клієнт зареєструється і візьме кредит на меншу суму, ніж потрібно за умовами оферу, веб не отримає виплату. 

Цільова аудиторія криптопозик частково перетинається з ЦА звичайних мікрокредитів. Різниця в тому, що в потенційних клієнтів різний рівень обізнаності в світі цифрових грошей. Потреби також відрізняються — крім побутових проблем позики в крипті часто беруть для інвестування в інтернет-проекти. 

На які потреби беруть позики:

  • купівля нерухомості;
  • придбання транспорту;
  • одруження;
  • погашення заборгованості;
  • будівництво житла;
  • інвестиції.

Що стосується підходів у крео, то в SPY-сервісах переважають лайтові приклади з фокусом на низьких відсотках, швидкому схваленні та зручному калькуляторі для розрахунку ставок. 

Коли ми говоримо про криптоінвестування, то найкращий підхід в креативах — демонстрація доходу певної платформи. Космічні суми показувати не варто, краще сфокусуватися на реальних цифрах. Також слід обов’язково показувати користувачу, який депозит потрібно внести, це відсіче нерелевантних юзерів. 

Кращий варіант прогріву користувачів — прелендинг. Преленд — незамінна річ у криптовертикалі. Існують різні варіанти прелендів: зірки, обіцянка швидких грошей, новинні ресурси та інші. 

Ось головні переваги преленду:

— підвищує інтерес юзера до продукту;

— надання користувачу вичерпної інформації про офер;

— наочна демонстрація результату;

— фільтрація нецільового трафіку.

Можна спробувати прогрівати користувачів через Телеграм-канал, якщо створити якісну воронку продажів. Але цей варіант підходить не для всіх ГЕО.

Новачкам рекомендуємо починати знайомство з вертикаллю крипти з Мексики та Чилі. Якщо бюджет для старту невеликий — це ідеальний варіант. В цих ГЕО тести коштують небагато і можна отримати цінний досвід. Якщо є бюджет хоча б в декілька кілобаксів — можна пробувати tier-2 країни: Іспанія, Італія, Польща. 

Milito, СЕО Сrypto напрямку Moonstar

Ніша криптопозик специфічна, але конкуренція в рекламних мережах поки що низька. Цим можна скористуватися, щоб протестувати залив трафіку на різні ГЕО та знайти кілька профітних зв’язок. 

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0