Owned & Operated афіліат офери: в чому їх перевага та особливості

Owned & Operated афіліат офери: в чому їх перевага та особливості

Діджитал маркетинг вже всюди, афіліат індустрія набула різних форм від традиційних платформ до впливових колаборацій та інфлюенсер маркетингу. Серед всіх стратегій, концепція “Owned & Operated” (O&O) оферів набула значних переваг.  

То ж що означає “Owned & Operated” і чому брендам та маркетологам треба звернути на них увагу? Давайте розберемось в особливостях цих оферів і їх перевагах.

Що таке Owned & Operated афіліат офери?

Простими словами, O&O належить до оферів, які належать і контролюються самими брендами, а не третіми сторонами і платформами. Іншими словами, бренд бере на себе обидві ролі: продакт овнера і промоутера, використовуючи свою платформу, ресурси і канали, щоб забезпечувати збільшення продажів та конверсій.

Ще простіше кажучи, CPA-нетворк виступає прямим рекламодавцем і може напряму впливати на якість його оферів.

Переваги Owned & Operated афіліат оферів

  1. Повний контроль над брендом та меседжами

Однією з основних переваг є рівень контролю, який бренди зберігають над своєю інформаційною політикою, дизайном та представленням. Немає потреби виправляти відповідно до вимог третіх платформ або змінювати стандарти бренду. Все, від дизайну сторінки до повідомлень, може бути налаштоване так, щоб відображати політику бренду.

  1. Вища маржинальність прибутку

Шляхом усунення посередників, Owned & Operated офери часто призводять до вищої маржинальності прибутку. Треті платформи зазвичай беруть плату або комісію за свої послуги. Обійшовши ці витрати, бренди можуть зберегти ці кошти або вкласти їх в поліпшення своїх оферів, створюючи таким чином більш привабливі пропозиції для своєї аудиторії.

Якщо немає посередників між вебмайстром і прямим рекламодавцем, яким виступає в цьому випадку CPA-нетворк, – ти зможеш заробити більше. 

  1. Прямий доступ до даних клієнтів

Бренди можуть отримати прямі інсайди щодо клієнтів та їх поведінки, їх вподобання та патерни покупок. Ця пряма взаємодія з клієнтами дозволяє приймати рішення на основі даних, налаштовувати свої майбутні кампанії та поліпшувати твій профіт. Спілкуйся ближче із менеджером, щоб отримати більше інсайдів.

  1. Покращений Customer Experience

Контролюючи кожний аспект партнерських кампаній від моменту, коли клієнт клікає на пропозицію,і аж до після-продажного етапу бренди можуть забезпечити безперешкодний, високоякісний сервіс. Цей рівень контролю може значно підвищити задоволеність та лояльність клієнтів.

  1. Гнучкість та швидкість

Завдяки повному контролю, бренди можуть бути набагато більш гнучкими. Швидко реагуючи на зворотнiй зв’язок в реальному часі, оптимізуючи воронки, запускаючи спеціальні пропозиції, ви можете  збільшити профіт за рахунок вищого CR.

А чи є які-небудь недоліки? 

Налаштування O&O оферів може вимагати значних інвестицій, бо ROI може бути меншим, ніж в iGaming чи інших високоризикових продуктах. Проте довгострокові переваги у вигляді вищих виплат за якісний трафік, відсутність банів рекламних кабінетів та скорочення витрат на розхідні матеріали, дає можливість заробляти більше.

Щодо вищезазначених витрат – не всі партнерки можуть дозволити собі такі офери. Візьмемо для прикладу CPA платформу ClickDealer, яка має такі офери у вертикалі Lead Generation. Вони об’єдналися з Digital Media Solutions і відкрили новий подих в заробітку на білих оферах в буржі.

Лідген ніша агенції ClickDealer – це, по-перше, продукти вертикалі Home Improvement, яка є абсолютно білою для афілейтів і дозволяє грати в довгу. 

CPA-нетворк, що виступає по цим оферам прямим рекламодавцем, має власний список виконавців (контракторів), які надають різні послуги власникам будинків. Це може бути заміна або ремонт:

  • системи вентиляції;
  • опалення;
  • кондиціонування;
  • даху, вікон;
  • послуги сантехніка;

Також маються прямі лідген офери на Solar Panels (ліди на продаж сонячних панелей), страхування й інших послуг, які користуються популярністю в Tier-1 ГЕО.

Кому не підійдуть такі офери? 

Біла лідогенерація – це не про міслід або агресивний трафік, бо дуже легко зрозуміти чи нагнав афілейт мотивованого трафіку з агресивними підходами або ні – все вимірюється в Appointment Rate, а ліди продаються по пінг пост моделі – хто платить більше, той і отримує лід. 

Тож контрактори роблять максимум, аби “закрити” лід на продаж, бо немає продажу – немає заробітку виконавцю. Тому за CR на стороні продукту ви можете не хвилюватись.

Як отримати більше, заливаючи білий лідген в ClickDealer?

Крім того, ClickDealer надає додаткову можливість монетизації на Thank you сторінці. Як це працює:

  1. Користувач залишає запит на лендингу на, наприклад, ремонт в своєму будинку. 
  2. Лід відбивається в статі CPA-нетворку, а користувач потрапляє на Thank you page.
  3. На сторінці “Дякую” система пропонує йому додаткові послуги, яких він потенційно може потребувати. Наприклад: сонячні панелі на будинок, або послуги сантехніка, тощо. Також тих, хто не зконвертили за моделлю CPL, можна конвертувати за pay-per-call. 

За статистикою додаткова монетизація на Thank you page дозволяє заробляти до +10% прибутку, не докладаючи зусиль! 

Нижче наводимо приклади O&O оферів з ГЕО  США :

Home Improvement офери в Clickdealer
Home Improvement офери в Clickdealer
Home Improvement офери в Clickdealer

Тепер ви дізналися про новий тип офферів, які можуть мати CPA платформи, і можете обрати ті, що найбільш підходять для ваших цілей і трафіку. O&O лідген офери допоможуть вам сформувати стабільні і прогнозовані прибутки з можливістю заробляти на дистанції без банів.

Редакція Палай медіа дякує ClickDealer за надану інформацію. Реєструйтесь в ClickDealer і монетизуйте трафік вдовгу з надійною CPA-платформою по всьому світу. 

Якщо ви хочете дізнаватись більше про білу лідогенерацію – ставте реакції на цей пост в соцмережах та давайте фідбек, і ми розкажемо детальніше про заробіток на абсолютно білих продуктах в Tier-1.

0