ТОП джерел трафіку на дейтинг за 2022: поради AdsEmpire

ТОП джерел трафіку на дейтинг за 2022: поради AdsEmpire

До нас звітали колеги та поділились інформацією про те, які джерела трафіка були найкращими за їх статистикою впродовж 2022 року. Тож можно брати до уваги, робити певні висновки та працювати над тим, щоб в 2023 ваш перформанс на дейтинг продуктах був набагато більшим.

Якщо ви ще не знаєте, хто такі AdsEmpire, то дарма. Залюбки знайомимо вас. AdsEmpire — це надійна партнерська програма з ексклюзивними дейтинг оферами від прямих рекламодавців, власним Smartlink рішенням і глобальним гео покриттям. Вони обробляють десятки тисяч конверсій дейлі, тож стата базується дійсно на великих об’ємах трафіку. Сьогодні вони діляться нею з нашими читачами.

Дейтинг: для обираючих стабільність та прогнозованість

Збільшення бази користувачів — одна з найбільших болей сайтів знайомств. Рекламодавці готові боротись за якісний трафік, давати більші пейаути та стабільно виплачувати за те, що ви залучатимите якнайільше аудиторії на їх продукт.

Dating вертикаль стабільно існує на ринку вже не один рік, як і LeadGen, E-commerce, Nutra та будь-які фундаментальні вертикалі. Знайомства — базова потреба людини, саме тому ця ніша була, є і завжди буде актуальною. Ми проаналізувати сотні тисяч конверсій, відсортували по джерелам трафіку та готові презентувати вам найкращі за нашою статою сорси.

1. Ревью

Ревью — найцінніші, як з точки зору конверсії трафіку, так і з точки зору розвитку бренду. Чесна оцінка найчастіше використовуваних сайтів відгуків може творити справжі дива в залученні якісного трафіку на сайт знайомств. Цілих 89% з тих, хто шукає пару онлайн, більше довіряють досвіду інших користувачів, ніж будь-яким заявам самого сайту знайомств. Тож заливаючи з ревьюшників, ви отримуєте найякісніший трафік, за який справді готові змагатись рекламодавці та давати найкращі умови.

2. Google Ads (PPC)

PPC реклама в Google Ads також надає можливість залучати зацікавлених та “гарячих” користувачів на продукти у будь-яких вертикалях. І дейтинг тут не виключення. Користувач, який гуглить щось пов’язане із знайомствами натрапляє у пошуковій видачі на вашу рекламу, та конвертюється із високою вірогідністью. За допомогою використання тематичних ключових слів у РРС рекламі, ваші оголошення взаємодіють із потрібною аудиторією у потрібний час .

3. SEO (пошукова оптимізація)

Пошукова оптимізація (SEO) — розповсюджений метод просування дейтинг офферів з якісним трафіком. Цей метод дає змогу залучити трафік більш нативним способом, ніж альтернативні сервіси. SEO для сайтів знайомств допоможе потрапити на топові позиції пошукової видачі. При роботі з таким трафіком варто розуміти, що результати будуть не швидкими, але з часом, коли сайт почне посідати верхні рядки видачі, всі вкладення часу та грошей примножаться в десятки разів. Звісно, якщо ви все робили правильно.

Цей підхід враховує такі показники, як швидкість завантаження сайту, цікавість контенту для юзера, вік домену, кількість лінок, що посилаються на сайт і відсоток відмов. На перший погляд здається складним, але це не складніше аніж намагатись заливати по 100 акаунтів фб дейлі та боротись із банами Цукерберга.

4. Нативна реклама

Зазвичай такий тип реклами активно закупається в рекламних мережах по моделі CPM. Ваші оголошення з’являються на різних контентних сайтах. Це можуть бути органічні банери в контенті, “рекомендації” під виглядом статті, інтеграції в стрічці новин та інші формати, які не вказують відверто на пряму рекламну інтеграцію. Але все ж таки за посиланням відкривається ваш дейтинг сайт та відбувається конверсія. Найскалдніше тут — пропрацювати найбільш нативні підходи, які будуть виглядати максимально органічно.

5. Google (КММ)

Контекстно-медійна мережа дозволяє розміщувати свої банерні оголошення на сайтах партнерів за допомогою рекламного кабінета Google Ads. Мережа налічує мільйони сайтів та включає в себе не тільки сайти партнерів, але й тих, хто монетизує свої плафторми за допомогою AdSense. Оголошення можуть бути, як невеликими текстовими вставками, так і великими банерами. Все залежить від плейсменту. Система оплати схожа з PPC, бо ви сплачуєте тільки при натисканні на ваші оголошення (по CPC).

6. Трафік із соцмереж

Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest, Telegram та інші соціальні мережі, в яких можна добути платний або умовно-безкоштовний трафік (ред. як заливати з УБТ читай в нашій статті). На сьогоднішній день найвищі показники конверсії по дейтингу у нас з TikTok (ред: на платному трафіку). Це джерело трафіку з величезним потенціалом, тож не ігноруйте його зараз, аби потім не жалкувати.

7. In-app реклама

In-app реклама дозволяє монетизувати трафік із мобільних застоунків, показуючи банери, зображення та текстові оголошення користувачам різних аппок. При роботі з таким трафіком важливо працювати над створенням чорного списку застосунків, з яких іде низькоякісний трафік, та білого списку застосунків — які постійно забезпечують високоякісний трафік.

Зазвичай залив з цього сорсу потребує значно більших бюджетів, адже потрібно відсіяти багато застосунків, які будуть надсилати трафік низької якості. Також In-app кампанії мають обмежені налаштування таргетингу і зазвичай не дозволяють звужуватись до конкретних інтересів, плейсментів та інших більш детальних налаштувань.

Висновки

Дейтинг — одна з найстаріших вертикалей аффілейт маркетингу, що показує чудові стабільні результати вже понад 10 років. Ви можете отримувати стабільні і прогнозовані результати, маштабувати кампанії та отримувати сталий прибуток. Ми рекомендуємо обирати джерела трафіку, які вам найбільше знайомі та з яким ви працюєте найдовше. Саме це допоможе профітно стартувати в дейтингу з найменшими витратами.

Партнерська програма AdsEmpire приймає трафік з усіх вищезгаданих джерел. Ми пропонуємо високі рейти, екслюзивні дейтінг офери з покриттям 50+ гео, ін-хаус Смартлінк і команду досвідчених менеджерів з великою експертизою в дейтінгу.

Залити на дейтінг!

0