Як байєри використовують штучний інтелект в роботі

Як байєри використовують штучний інтелект в роботі

Куди не глянь – навколо ШІ. Нині вже важко здивувати кожного з нас штучним інтелектом, команда wild wild leads дізналася  у баїнг відділу, чи використовують вони ШІ в роботі, як і де.

Першу успішну програму штучного інтелекту створив Крістофер Стрей уі 1951 році. А вже 1952 року вона грала в шашки з людиною і дивувала глядачів своїми здібностями передбачати ходи. У середині 1990–х найвідоміший суперкомп’ютер IBM Deep Blue обіграв у шахи чемпіона світу Гаррі Каспарова.

Що ж таке штучний інтелект – це здатність алгоритмів або інтелектуальних систем навчатися, використовуючи для цього набутий досвід, щоб досягти певних заданих цілей. Іншими словами, носії штучного інтелекту демонструють якості, характерні для істот, наділених розумом.

Віра – MbMiata, байер, відповіла на наші питання:

Як ШІ допомагає тобі в роботі?

Я звертаюсь до AI для збору і структурування інформації, створення пушів, тексту оголошень, запитів для інших AI, ТЗ для крео.

Віра – MbMiata, байер

Які саме ти знаєш штучні інтелекти і якими користуєшся найчастіше

Найчастіше я звертаюсь до Chat GPT. Бо мої запити стосуються збору інформації або перекладу. Він досить непогано справляється, але треба навчитись “дотискати” його більш конкретними питаннями, уточненнями.

Віра – MbMiata, байер

Які плюси та мінуси у використанні ШІ?

Найочевиднішим плюсом є швидкість, але знову ж таки: треба навчитись ставити більш конкретні питання. Він вміє підлаштовуватись до стилю написання, але треба максимально спростити й конкретизувати запит. Подобається, що можна продовжувати чат, а не створювати новий. Тобто в діалозі завжди є бекграунд, до якого можна повернутись.

По мінусах. Дані, що він обробляє обмежені базами, які в нього завантажують.
Треба перевіряти інформацію. Це вже має бути звичкою для будь–якої інформації, яку ви бачите. Інформаційна гігієна 🙂

Віра – MbMiata, байер

Секрети та фішки у використанні

В додатках WWA ми використовуємо власні пуші, чим я нахабно й користуюсь.
Беру пуші, які мені сподобались, прошу AI’шку згенерувати подібні. Редагую, перекладаю, якщо треба. І потім мучу ретеншн відділ, щоб він додав саме мої пуші в офер, який відливаю.

Преамбула була, щоб пояснити: якщо маєте вдалий приклад, обов’язково просіть зробити подібне, не пояснюйте з нуля.

Ще скажу, що краще спілкуватись англійською. Це не новина, думаю, вона простіша в плані синтаксису, отже, ваш запит опрацьовується коректніше.

Віра – MbMiata, байер

Де ти знаходиш нові ШІ?

Порекомендую 2 сайти. Там можна знайти AI по категоріях, плюс пропонується альтернатива: allthingsai.com та aihabr.com

Віра – MbMiata, байер

Чи використовують твої колеги штучний інтелект?

Знаю, що використовують для написання ботів, що генерують api запити до FB і передають відповідь в Телеграм. Я ще не досягла такого рівня, та й немає особливої потреби.

Віра – MbMiata, байер

Найцінніший ресурс – час.  І новачки, і досвідчені афілейти прагнуть оптимізувати процеси. Сервіси штучного інтелекту можуть багато чого: писати тексти, що продають,  генерувати зображення за запитом, навіть абсолютно нереалістичні, створювати нові обличчя і нових людей. За такі фото не доведеться переживати, оскільки людини, яка могла б поскаржитися на порушення авторських прав, не існує. 

Ми не знаємо що буде далі, але впевнені, що ШІ, буде усюди, і використовувати його треба вчитись.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0