Залив крипти з UAC: особливості сетапу та поради

Залив крипти з UAC: особливості сетапу та поради

Нещодавно ми розповідали, як заливати на крипто офери з Google Ads. В матеріалі експерти відмічали, що більшість арбітражників використовують контекстно-медійну мережу (КММ) і пошукові кампанії, але з правильним підходом також можна працювати через UAC. 

Сьогодні розбираємося з особливостями заливу крипти через мобільні додатки. Поговоримо про мінімальний бюджет, прогрів акаунтів та оптимізацію кампаній. 

Особливости заливу на мобільні додатки

Universal App Campaigns (UAC) — потужний інструмент для просування мобільних додатків, який є частиною Google Ads. Одна з головних переваг UAC полягає в тому, що система об’єднує різні майданчики для показу рекламних об’яв: пошукова мережа, сайти партнерів, Google Play, YouTube, медійна мережа. 

При заливі з UAC арбітражнику не потрібно створювати десятки креативів. Система просить вказати текст, початкову ставку, спенд, ГЕО + мову для таргетування об’яв. Після завантаження графіки + відео алгоритми Google самостійно створюють комбінації крео і тестують їх ефективність в аукціоні. 

скріншот із рекламного кабінету

Новачкам слід розуміти, що Universal App Campaigns розраховані переважно на тих, хто не боїться експериментів та витрачатиме на них гроші. Оплата йде за кожний інстал, а вартість встановлення додатку може сягати позначки в $3-5. 

В Google UAC існують 3 формати цілей: встановлення, конверсія (CPA), попередня реєстрація. Для заливу на крипто офери підходять перші два варіанти. Рекомендується комбінувати цільові дії, щоб отримати ліди за гарною ціною. Для вибору моделі з оптимізацією за конверсії потрібно мінімум 250 000 встановлень додатка. 

скріншот з google ads

Після створення кампанії алгоритми деякий час навчаються знаходити релевантну аудиторію. Зазвичай в цей період показники конверсії та спенду сильно стрибають, а потім приходять в норму. Але бувають випадки, коли вебу не вдається отримати стабільний результат і кампанію доводиться згортати. 

Досвідчені баєри кажуть, що UAC працює за олдовими принципом «Заливається — не чіпай». Краще не вносити зміни в тексти об’яв та інші параметри після завершення етапу навчання алгоритмів. Це може призвести до зупинки потоку цільової аудиторії.

Корисні поради арбітражникам

Universal App Campaigns відкривають доступ до величезної цільової аудиторії та дають можливість заливатися без штормів і хвилі банів мобільних додатків. Але веби часто зіштовхуються з фрізами, помилками оплати та великими витратами на трафік. 

При заливі через UAC більшу частину роботи роблять нейромережі Google, тому арбітражникам слід приділити максимум уваги сетапу. Якщо акаунтам або прілкам не вистачить трасту, веб отримає фрізи та інші проблеми.

Набір розхідників для заливу:

  1. Акаунти. Краще брати фарми з історією заливу на білі вертикалі. Їх можна купувати в шопах або з рук у підприємців і PPC-агентств. Буде плюсом, якщо профіль вже використовувався для UAC.
  2. Мобільні додатки. Якість прілок не менш важлива, ніж траст акаунтів. Їх можна взяти у менеджерів або в сервісах оренди. Під крипту вибір не такий великий, як під гемблу, але варіанти є. 
  3. Проксі. Якщо берете фарм, краще підібрати під нього унікальний IP з ГЕО під який він фармився. 
  4. Трастові платіжки. На ринку є мінімум 4 платіжні сервіси з України. Також можна використовувати особисті картки, якщо дозволяють ліміти. 

Знайти акаунти простіше, ніж мобільні додатки, тому рекомендуємо звернути максимум уваги на цю проблему. Апки необов’язково повинні транслювати фокус на крипті, можна брати щось біле під фінанси та бізнес. 

Скористайтеся добіркою українських та бурж-сервісів, щоб знайти альтернативу інструментам з російським корінням. Деякі компанії надали промокоди з приємними знижками. 

Повноцінних SPY-сервісів під UAC та Google Ads в цілому на ринку не вистачає. Корисну інформацію можна зібрати через AdMobiSpy, BigSpy та SocialPeta, але не очікуйте на паливо готових зв’язок, як у випадку зі спаями під Facebook. 

скріншот зі spy-сервісу

Підходи, які використовуються у крео:

  • «Зароби на оксфордську освіту для своїх дітей».
  • «Позбудься фінансового тягаря».
  • «Примнож депозит за кілька днів».
  • «Нова платформа криптоінвестування дає x10».
  • «Не проґав нову хвилю волатильності крипти».
  • «Бажаєте інвестувати в цифрові активи без ризику?».

Веби в креативах частіше роблять ставку на консервативні інвестиції, а швидке збагачення не завжди ставлять на перше місце. Крипто офери розраховані на досвідчену та забезпечену аудиторію, представники якої намагаються вкладати гроші без ризиків. 

Обов’язково слідкуйте за ціною інсталу та не виставляйте дуже високе значення. Рекомендована ставка від системи зазвичай складає до $0,5. Можна почати з цієї цифри і поступово збільшувати бюджет на 10-20% по мірі розкручування зв’язки. 

скріншот з Google Ads при запуску реклами

Конкуренція в UAC при заливі крипти не така висока, як у Facebook, але в ніші є топові рекламодавці, які відкручують покази мільйонами і готові викупати інстали за цінами вище ринку. 

скріншот із spy-сервісу з прикладами оголошень

В кожному кейсі бюджет для старту може сильно відрізнятися, але арбітражники з досвідом роботи у UAC називають цифри від $5k. Така сума є не в усіх новачків, тому можна спочатку прокачати скіли в інших сорсах, а потім зайти в Google. 

скріншот пролитого трафіку

Новачкам рекомендуємо одразу не кидатися на офери зі ставкою в $500-700, а почати з невеликих для ніші цифр. В даному випадку CPA — ідеальний варіант, а потім можна розглядати інші модели: RevShare, CRG. 

Вертикаль крипти зламала багатьох арбітражників, але ті, хто не склав руки після перших невдач, насолоджуються виплатами в кілька сотень доларів за лід і спокійно заробляють на бурж ринку. 

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0